Menu
Artikel

Artikel (4387)

”Vi synger julen ind” – øve tider

  • Udgivet i Artikel
  • Skrevet af

  • Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/category_item.php on line 54
    Vær den første til at kommentere!

Nu nærmer alle traditioner sig for advent, december og julen sig med hastige skridt. 3.søndag i advent, d.12.dec, plejer vi at synge julen ind i kirken.

Det har vi også planer om at gøre i år, så derfor er ALLE der har LYST til at SYNGE meget velkommen i julekoret.

Læs mere...

To furboer med ved Hancock Box Cup for

I weekenden blev det traditionsrige Hancock Box Cup stævne afviklet for 24. gang.  Omkring 200 boksere nåede lørdag og søndag at bokse omkring 112 kampe. Dertil kommer otte ekstra kampe lørdag aften ved et “ekstra” stævne, hvor Box Team Nord, der er at regne for det danske landshold og som er med i den tyske Bundesliga, mødte BKS Poznan fra Polen. Et stævne, som bød på mange spændende kampe og som endte med fire sejre til hvert land. Ved Hancock Box Cup stævnet deltog BK Nordsalling med 4 boksere, heraf var de to fra Fur, nemlig Lukas Kirkeby og Emil Lykke Sørensen

Læs mere...

Status over Branding Fur’s aktiviteter i 2010 og planerne for 2011

Styregruppen har på sit møde den 9.11 gennemgået status over aktiviteterne i 2010 såvel som planerne for 2011. Man har videre taget den netop foretagne evaluering af Branding Fur’s første år til efterretning. Det siges her bl.a., at ”Aktivitetsniveauet har været meget højt og de planlagte aktiviteterer er stort set gennemført som i beskrivelsen.” Det fremhæves videre, at der er gennemført betydelige initiativer som ligger ud over planerne

Læs mere...

Udstilling på Fur Bryghus

Lars Mortensen fra Ikast udstiller i øjeblikket på Fur Bryghus og Furkunst.dk står for ophængningen af billederne.

”Vi præsenter de næste to måneder en af foreningens medlemmer, Lars Mortensen”, fortæller Troels Madsen fra furekunst.dk og fortsætter: 
”Det er helt nye billeder i en lysere og meget mere optimistisk stil end Lars tidligere har malet.

Flotte billeder, der i sin helt egen stil fortæller om menneskers forskellige sindstilstande.”

www.furnyt.dk
14.11.2010

Læs mere...

Muslingedagen 2010 på Fur (video)

Muslingedagen falder altid på den sidste lørdag i maj og har de seneste år tiltrukket 2-3000 mennesker. Det er øens muslingefiskere og deres familier, der står for dagen. For at få et arrangement af sådan en størrelse til at løbe af stablen kræver det et stort netværk af frivillige hjælpere.

FurNyt har lavet en video om muslingedagen. Skildringen begynder på Fur Strand Hotel og slutter på havnen, hvor folk tager af sig af retterne. Filmen er produceret af Jesper Schrøder og Knud Peder Jensen fra FurNyt.
Læs mere...

Muslingedagen 2010 i tekst og billeder

Furnyt har lavet en billedserie om Muslingedagen 2010, der illustrerer nedenstående artikel, der fortæller historien om året musklingedag og den historie, der ligger bag.

Muslingedagen har de seneste år tiltrukket 2-3000 mennesker. For at få et arrangement af sådan en størrelse til at løbe af stablen kræver det et stort netværk af frivillige hjælpere. FurNyt har fulgt forberedelserne op til dagen og kigget lidt på den historie, der ligger bag.
 
Læs mere...

Der øves på Snedronningen

Torsdag den 11. November opfører eleverne på Fursund Skole som bekendt musicalen Snedronningen. Derfor har den sidste uges tid stået i forberedelsernes tegn. Eleverne fra Fur har hver morgen taget færgen klokken 8.00, så de kunne være med til forberedelserne. Kulisser og kostumer skal laves, og dertil kommer selve stykket, som skal øves

Læs mere...
Abonnér på dette RSS feed
Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/pagination.php on line 18

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/pagination.php on line 34

Notice: Undefined offset: 3 in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/pagination.php on line 34

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/pagination.php on line 18

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/pagination.php on line 34

Notice: Undefined offset: 3 in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/pagination.php on line 34