Menu

20 års jubilæum i Centerklubben

  • Skrevet af 

Onsdag eftermiddag den 12. maj var vi til jubilæumsfest i centerklubben i ældrecenterets spisesal, i anledning af at klubben nu har eksisteret i 20 år, og der var som sædvanligt fuldt hus

Onsdag eftermiddag den 12. maj var vi til jubilæumsfest i centerklubben i ældrecenterets spisesal, i anledning af at klubben nu har eksisteret i 20 år, og der var som sædvanligt fuldt hus.

Formanden Helga Vester bød velkommen og fortalte lidt om opstarten og sagde, at den første bestyrelse bestod, foruden hende selv, af Ivan Magnus, Niels Brohm, Petra Hansson og centerets daværende leder, Grethe Linnet.

Man opførte centeret i flere omgange, og de første arrangementer fandt sted i glasstuen, hvor biblioteket nu har til huse, og da så ledelsesfløjen med spisestuen kom til, blev det her alle aktiviteterne kom til at foregå.

Der er nu 140 medlemmer, som har stor glæde af at deltage de mange arrangementer, der løber af stabelen. Hun nævnede nogle af de største begivenheder, og det var bl.a. den årlige høstfest og sommerudflugten, samt alle de ting der løber af stabelen hver anden mandag eftermiddag hele året rundt, kun afbrudt af en sommerferiepause, hvor der kommer underholdere udefra, der underholder med gode foredrag og musikunderholdning, til stor glæde for os alle.

Dernæst rettede stedets nuværende leder, Helene Jacobsen en stor tak til bestyrelsen for deres store arbejde, og det samme gjorde Martin Brinch. Vi havde også dejlig musikalsk underholdning af "Most", der sang og spillede for os, samt vi fik en god forplejning, som bestod af tærte og snitter med Øl og vin til og bagefter kaffe og småkager.

Det var en dejlig eftermiddag, og vi er helt sikkert alle sammen glade for, at Centerklubben kom i gang for 20 år siden.

14.05.2010
Erik Th. Nielsen

Til toppen