Menu

Den enes død, den …

  • Skrevet af 

Læserbrev:
”Den enes død, den andens brød”, siger et gammelt mundheld. Læser man høringssvarene, der er indgivet til Børne- og Familieudvalgets møde den 5. maj, hvor fremtiden for Fur Børnehave endnu en gang var til behandling, må man sige, at bestyrelsen for Selde Børnehave har demonstreret, at det gamle mundheld stadig gælder. Bestyrelsen har i sit høringssvar anbefalet en løsning, der indebærer at Fur Børnehave nedlægges og at pasningstilbuddet for fremtiden hedder Selde Børnehave

Læserbrev:
”Den enes død, den andens brød”, siger et gammelt mundheld. Læser man høringssvarene, der er indgivet til Børne- og Familieudvalgets møde den 5. maj, hvor fremtiden for Fur Børnehave endnu en gang var til behandling, må man sige, at bestyrelsen for Selde Børnehave har demonstreret, at det gamle mundheld stadig gælder. Bestyrelsen har i sit høringssvar anbefalet en løsning, der indebærer at Fur Børnehave nedlægges og at pasningstilbuddet for fremtiden hedder Selde Børnehave.

Lidt tanke på egen fordel er vel menneskeligt forståeligt, men direkte i et offentligt høringssvar at anbefale lukning af naboens børnehave føjer alligevel en dimension til det gamle mundheld, hvis mage, man skal lede længe efter.

Med venlig hilsen - 10. maj 2010

Knud Peder Jensen,
Boagervej 3, 7884 Fur   

Til toppen