Menu

Åbent hus hos LB Truck på Fur

  • Skrevet af 

Påskelørdag var der åbent hus hos LB Truck. FurNyt kiggede forbi. Arrangementet begyndte klokken 10.00 og præcis på dette klokkeslæt mødte FurNyts udsendte op og blev således dagens første gæst. På pladsen foran værkstedet var forskellige modeller af el-scootere stillet op. Og inde i hallen, hvor værkstedet er, var endnu flere opstillet

Påskelørdag var der åbent hus hos LB Truck. FurNyt kiggede forbi.

Arrangementet begyndte klokken 10.00 og præcis på dette klokkeslæt mødte FurNyts udsendte op og blev således dagens første gæst. På pladsen foran værkstedet var forskellige modeller af el-scootere stillet op. Og inde i hallen, hvor værkstedet er, var endnu flere opstillet. Dertil kom  et bord med kaffe og sandwich. Og nogle få øjeblikke efter sin ankomst var den udsendte bænket her efter direkte ordre fra Leon Bro, der er den ene halvdel af firmaet.

Den anden halvdel, Søren Bro var via telefonen ved at sælge en scooter til en mand i Haderslev. Og mens sandwich og kaffe blev sat til livs, blev tid til en snak om verden, som den tager sig ud set fra Fur og høre svigersønnen fortælle om sit eksamensprojekt, der handler om konstruktion af mobilemalkerobotter og andet af fremtidens isenkram.

Efter 10 minutter dukkede de første gæster/kunder op og nu blev talegaverne brugt på, at fortælle om, hvorfor flere og flere synes, at en el-scooter er en rigtig god ide.

Havde den udsendte ikke holdt hovedet koldt og tunger lige i munden og husket på, at en journalist opgave er at rapportere begivenheder og ikke at skabe begivenheder, så var han sikkert kommet hjem med både el-scooter og anhænger med.

07.04.2010
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen