Menu

Fra to ben til fire hjul - Bog reception på ”Skuret” på Fur

  • Skrevet af 

Søndag den 4. april var dagen, som Jens Marinus Dalsgaard længe havde set frem til. Da kunne han nemlig præsentere sin bog ”Fra 2 Ben til 4 hjul”, der beskriver hans lange kamp for at vende tilbage til livet efter som 14-årig at være kørt ned af en bil

Bog reception på ”Skuret” på Fur

Søndag den 4. april var dagen, som Jens Marinus Dalsgaard længe havde set frem til. Da kunne han nemlig præsentere sin bog ”Fra 2 Ben til 4 hjul”, der beskriver hans lange kamp for at vende tilbage til livet efter som 14-årig at være kørt ned af en bil.

Det er da også straks til at se, at noget helt ekstraordinært er i gære denne eftermiddag på Skuret. I hjørnet ud mod havnen er stillet et trommesæt op, og ved siden af sidder Marinus med et keyboard for an sig. Det var et hans mor købte til ham efter ulykken og som i dagens anledning er kommet med på Skuret.  Men mikrofonen vil ikke sidde fast, så noget tape må skaffes. En af de lokale har noget i sin bil, så er den sag klaret, og det giver lige tid til at slå terninger endnu en gang, mens mikrofonen bliver sat på plads. 

Efterhånden som folk kommer til, bliver pladsen mere og mere trang og trang, men, hvor der er hjerterum, er der som bekendt også husrum  så folk forstår at indrette sig.

Det skal nemlig fejres, at Marinus er blevet færdig med sit værk, som han har haft i tankerne lige siden han vågnede op til en verden, der var forandret. De to ben, der tidligere havde cyklet og spillet fodbold, var pludselig henvist til en kørestol med fire hjul. To et halvt år var han indlagt og bogen fortæller om hans møde med det daværende behandlingssystem og hans lange vej for at blive menneske igen.
Beskrivelsen af den rejse kan nu læses i bogform. 


Så er alt klar: guitaristerne ”Most” og ”Busk”, trommeslageren ”Finn” og hovedpersonen selv på keyboard og et øjeblik efter synger hele Skuret med på de gode gamle melodier og sange fra tiden, inden verden gik helt af lave.

07.04.2010
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen