Menu

Skib i Fur Havn - Albertus F

  • Skrevet af 

Det er spændende at der igen er anløb til Fur Havn - det giver et sus fra den store verden at se et flot skib - og det gør forfatteren meget nysgerrig for at vide mere om hvor skibet er bygget og hvor gammelt det er .... - Her er en lille historie om, hvad jeg fandt ud af - ved at bruge internettet

Det er spændende at der igen er anløb til Fur Havn - det giver et sus fra den store verden at se et flot skib - og det gør forfatteren meget nysgerrig for at vide mere om hvor skibet er bygget og hvor gammelt det er .... - her er en lille historie om, hvad jeg fandt ud af ved at bruge internettet.

Der er en hjemmeside - www.vesseltracker.com som kan anbefales. Skrives 'Albertus F' i søgefeltet kan man se et billede af skibet. Klikkes der på billedet kan man se 20 billeder mere taget af fotografen 'Fuzzy' m.fl. Data om skibe modtages automatisk via AIS - Automatic Identification System og som sådan garanterer vesseltracker.com ikke for nøjagtigheden. Men det bliver først rigtig spændende når man opretter sig selv som bruger. Opretter man sig som privatperson koster det ikke noget - men data-opdateringen forsinkes med ca 1 time.

Det er en god ide at angive den korrekte 'Timezone' når man opretter sig - så bliver trafik-tidspunkterne korrekte i de oversigter man får adgang til.

Man modtager en email fra systemet som man lige skal returnere for at få kontoen aktiveret og man får efterfølgende endnu en mail fra systemet med flere informationer - bl.a. det vigtigste - brugernavn og password - der iøvrigt kan ændres under 'My Profile' på www.vesseltracker.com

Har man lyst til at indrette sig på den personlige side på www.vesseltracker.com - kan der uploades et billede af en selv, men der kan også uploades billeder af skibe, beskeder, kommentarer mv. Blandt mange faciliteter på hjemmesiden, er der en oversigt over de skibe man har interesseret sig for. Det er dermed let at følge skibenes videre færd rund i verden. Interesserer man sig lidt for skibe - så er her et rigtig godt sted at samle det meste.

Efter at være blevet oprettet som bruger på www.vesseltracker.com - er der adgang til en række data om skibene. Om Albertus F. er der følgende:

Albertus F
IMO number:  9421623
Hull Type: Single Hull
Length over all : 87,27m
Beam : 11.45m
Deadweight : 2600
Gross registered tonnage : 1862
Flag : Dutch
Build: 2007
Builder: HONG HA SHIPBUILDING, VIETNAM

Og Albertus F er den 1. april her ved Fur - data om dette ser således ud:

02.04.2010
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Senest ændretMandag, 07 juni 2010 06:55
Til toppen