Menu

Importerer nye el-scootere direkte fra Kina

  • Skrevet af 

LB Truckservice på Fur er et firma, der spænder vidt. Firmaet har leveret trucks både til det nordlige Grønland og til det Kongelige Teater og i fredags ankom en container direkte fra Kina med 30 nye el-scootere. El-scootere har nemlig vist sig at være lidt af et hit

LB Truckservice inviterer til åbent hus påskelørdag

LB Truckservice på Fur er et firma, der spænder vidt. Firmaet har leveret trucks både til det nordlige Grønland og til det Kongelige Teater og i fredags ankom en container direkte fra Kina med 30 nye el-scootere. El-scootere har nemlig vist sig at være lidt af et hit.

Normalt forbinder man LB Truckservice med gaffeltrucks i alle størrelser, men gennem de sidste fire år har firmaet også forhandlet små eldrevne scootere, der både kan bruges på golfbanen og til indkøb hos købmanden eller hos det lokale supermarked. Og det har vist sig at være en succes.

Påskelørdag holdes der åbent hus, og her kan interesserede komme og få en prøvetur og ser alt det ekstraudstyr, der kan fås. Og har folk trailer med, så kan de få scooteren med hjem med det samme, lover Leon og Søren Bro fra LB Truckservice.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretOnsdag, 07 april 2010 21:47
Til toppen