Menu

Jens Sandager underholdt på Ældrecenteret

  • Skrevet af 

Vi havde en særdeles skøn eftermiddag i centerklubben mandag eftermiddag d. 22. marts, da den fænomenalt dygtige festmusiker Jens Sandager fra Give kom og gav den hele armen og betog os alle sammen, fortæller Erik Th, Nielsen

Jens Sandager havde spillet hele sit liv og var mere end almindelig dygtig.

Han tog meget ud og spillede til fester og var desuden organist i Give og Vonge kirke, så han kunne bare det der med musik.

Han havde medbragt et rigtig professionelt el-orgel, som han spillede en masse dejlige melodier på, men prikken over I et var, da han spillede te pragtfulde melodier:: "American Grease", "I skovens dybe stille ro" og "Bjørnen vågner" på trompet, samtidig med at orglet spillede dem automatisk. Det var en vidunderlig betagende oplevelse at lægge øre til. Selv en stump haveslange med en tragt i, kunne han spille melodier på.

Han havde medbragt et sanghæfte, som vi sang nogle dejlige sange fra, og han lavede også en konkurrence, hvor vi ud fra hans musiknumre skulle gætte 10 spørgsmål om hvilket land eller hovedstand, den afspillede sang kom fra, det var nu meget sjovt .

Det havde været en virkelig skøn eftermiddag.

28.03.2010
Erik Th. Nielsen

Til toppen