Menu

På Herrens Mark

  • Skrevet af 

Som bekendt kommer FurNyt vidt omkring og forleden var ingen undtagelse. Da var den udsendte nemlig inviteret til morgenkaffe ”På Herrens Mark”

Som bekendt kommer FurNyt vidt omkring og forleden var ingen undtagelse. Da var den udsendte nemlig inviteret til morgenkaffe ”På Herrens Mark”.

Og hvor er så det vil nogen måske sige? Spørger man Pia Knudsen på Fur, så er hun ikke i tvivl. Det er på Blegagervej 6, hvor café ”På Herrens Mark” åbner den 1. april. Hun og hendes mand, Børge flyttede fra Fanø til Fur for fire år siden. De kendte Limfjorden, som de havde besøgt mange gange med deres båd  og det foretrukne sted at gå i land var Fur. I dag er Børge ansat ved færgeriet, mens Pia har travlt med at gøre alt klar til åbningen.

”Hvornår fik du ideen?” spørger FurNyts udsendte, mens han smører sig et stykke hjemmebagt franskbrød.

Pia fortæller, at caféen har været nogle år undervejs, men at de lige ville stikke fingeren i jorden først. Caféen er også et forsøg på at lave noget på Fur, som ikke lige netop ligger ved havnen. Er det noget, som falder i folks smag, så skal de nok finde det, mener hun. Et eksempel er Fur Bryghus, der ligger det mest afsides sted på Fur, og samtidig er blevet en publikumsmagnet. 

”På Herrens Mark” ligger midt på en bakke på vej op til Bette Jens´ Hyw, hvorfra der er en storslået udsigt over Fur og Salling med Himmerland i baggrunden. Så med hensyn til cyklister, så ligger caféen perfekt, da den ligger netop det sted, hvor folk opgiver at træde pedalerne rundt og vælge at trække op.

”På Herrens Mark” er en café og ikke en restaurant. Menuen kommer blandt andet til at stå på pandekager og pastasalat og naturligvis kaffe og kage.

Pia er en kreativ sjæl, der finder strandingsbrædder og laver dem til små kunstværker. Disse og andre gaveartikler kan købes i en lille butik, som er ved at blive indrettet. Dertil kommer, at parret i flere år har haft ”Bed and Breakfast”. Haven omkring huset er også åben for gæsterne, hvor man er velkommen til at besøge orangeriet, hvor blomster og andre planter bliver opbevaret. 

23.03.2010
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretTirsdag, 23 marts 2010 21:56
Til toppen