Menu

Kæmpe EM-fest : Fur Bryghus viser Danmarks EM-kampe på storskærm

Kæmpe EM-fest : Fur Bryghus viser Danmarks EM-kampe på storskærm

FUR : Fur Bryghus har indgået en aftale med DR og Viaplay Group, der indebærer, at bryghuset kan vise samtlige Danmarks kampe til det kommende EM i fodbold., der afvikles fra den 14. juni og en måned frem. Dermed er der lagt op til kæmpe EM-fest på Fur Bryghus for de 200 personer, man har fået tilladelse til at lukke ind til hver kamp.

 

- Vi viser Danmark imod Slovenien søndag den 16. juni, braget imod England torsdag den 20. juni, samt kampen imod Serbien tirsdag den 25. juni, hvor vi også byder på en opvarmningskamp mellem Frankrig og Polen lige inden Danmarks kamp. Herudover kommer vi til at vise ottendels-, kvart- og semifinaler, samt selvfølgelig finalen, fortæller Restaurant- & Eventchef Danni Svane Boysen. 

 

Fur Bryghus vil offentliggøre de øvrige kampe, når de er fastlagt. 

 

- Der vil være gratis adgang til storskærmsarrangementet, og det er de 200, der er hurtigst, der får pladserne. Der er frisktappet fadøl i hanerne, samt bliver der mulighed for at købe en EM-stadion-platte bestående af en frankfurter med brød til 50 kroner, fortæller Danni Svane Boysen.

 

Billetterne kan ikke forhåndsreserveres. Det gælder bare om at være i god tid, hvis man vil sikre sig en plads.

 

Spilleplanen kan hentes her:

https://www.sportbonuskode.dk/em-kampprogram/


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen