Menu

OK-kunder sikrer flot sponsorstøtte til Fur Friskole

  • Skrevet af 
OK-kunder sikrer flot sponsorstøtte til Fur Friskole

Støtteforeningen for Fur Friskole har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK og Dagli'Brugsen Fur fået udbetalt over 18.000 sponsorkroner. Gennem sin sponsoraftale med OK og Dagli'Brugsen Fur modtager Støtteforeningen for Fur Friskole et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 18.373,52 kroner. 

Støtteforeningen har til formål at  yde økonomisk hjælp og praktisk arbejde til Fur Friskole samt udbrede kendskabet til skolen.

Man kan støtte foreningen og dermed Fur Friskole ved at tanke hos Dagli'Brugsen Fur. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

”Vi er meget glade for den positive opbakning fra de lokale, der får et OK-kort og støtter os, når de tanker. Sponsorpengene er meget værd for os. Vi bruger dem til at støtte skolen, hvis den for eksempel mangler computere, printere eller noget undervisningsmateriale, ” fortæller Dan Plejdrup, som er formand for Støtteforeningen for Fur Friskole.

Dobbelt støtte med OK-app

OK's kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK.

Støtten fra OK bliver endda endnu højere, hvis en bilist vælger at støtte en klub eller forening via OK's app. OK dobler nemlig støtten op til 10 øre per liter, hvis en bilist betaler med OK-appen.

 

Billedtekst:

Støtteforeningen for Fur Friskole er en ud af cirka 2.500 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK.

Foto: OK


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen