Menu

Hr. Weyse fra TV2’s ”Badehotellet” fejrer Fur Bryghus’ 20-års jubilæum

  • Skrevet af 
Hr. Weyse fra TV2’s ”Badehotellet” fejrer Fur Bryghus’ 20-års jubilæum

Fur Bryghus fylder 20 år i 2024 og det fejres med et brag af en jubilæumssæson, hvor der venter en lang række spændende oplevelser. Hr. Weyse fra TV2´s dundrende succes ”Badehotellet” optræder torsdag den 26. september 2024 kl. 21.00 på Fur Bryghus til et specielt jubilæumsarrangement. 

 

Den tiende og sidste sæson af TV2 serien Badehotellet ruller over skærmen, og derfor glæder Fur Bryghus til at kunne præsentere forrygende aften i selskab med Jens Jacob Tychsen, også̊ kendt som Hr. Weyse. Vi kender ham som den flamboyante og dame glade Hr. Weyse fra Andersens Lille Badehotel og dette har medført, at der med tiden er blevet plads til en charme og en storladenhed, der passer som fod i hose til al det som kendetegner en rigtig entertainer.

 

Jens Jacob Tychsen han opleves i et top underholdende og musikalsk one-man dinnershow med alt, hvad der hører sig til inden for musik, sange, komik, tryl... og en snert Hr. Weyse.

 

Det bliver en elegant buket sammensat af masser af grin og swingende rytmer, der vækker glade minder. Der vil være skønne uforudsigelige overraskelser fra gang til gang, da Tychsen aldrig er bleg for at blande kortene og finde på nye tiltag.

 

Arrangementet finder sted torsdag den 26. september 2024 kl 21.00 og der er mulighed for at nyde en koncertmenu inden arrangementet fra kl. 18.00. Billetterne koster fra 295 + gebyr og sælges fra mandag den 29. april 2024 kl. 10.00 på www.furbryghus.dk

 

Foto:

Pressefoto

Til toppen