Menu

Menneskedyret Homo Sapiens -foredrag på Fur Museum

Menneskedyret Homo Sapiens -foredrag på Fur Museum

Tirsdag den 16. april 2024 kan du høre professor i sansebiologi Peter Teglberg Madsen fortælle om, hvordan vi er blevet et tilfældigt resultat af en broget evolutionsproces og en anatomisk rodebunke med lån af organer fra vor tidligere forfædre. Hør eksempler på at vores adfærd i høj grad er styret af menneskedyrets biologi  og forhistorie – og ikke af vores frie vilje alene.

Foredraget livestreames fra Aarhus Universitet, der har fået støtte fra Carlsberg Fonden til at afholde en serie af offentlige foredrag. Museum Salling, Fur Museum, Fur Museums Støtteforening og arbejdsgruppen Fur Foredrag indgår i det samarbejde, der gør det muligt at vise foredraget på Fur.
Du får mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben, og du kan komme med. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. Du kan stille spørgsmål til foredragsholderen og efterfølgende læse svarene på nettet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  Foredragene bliver IKKE offentlig tilgængelig på nettet efterfølgende. Det er altså kun tirsdag den 16. april, at du kan opleve foredragene om menneskedyret.

Der er gratis adgang til Fur Museums nye velkomstbygning med storskærm og lyd i topkvalitet. John Brinch Bertelsen åbner dørene kl. 18.40, og Kirsten Høgh tager sig af teknikken. Foredraget begynder kl. 19.00 og varer til kl. ca. 21.00 med 20 minutters pause undervejs. Der kan købes drikkevarer til rimelige priser

Det bliver forårets sidste livestream foredrag, men du kan glæde dig til, at der kommer flere til efteråret. De bliver offentliggjort på FurNyt.

Søger du mere information, så kontakt:

Emeritus John Brinch Bertelsen
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 97 59 35 76

Til toppen