Menu

Tankevækkende og meditativ kunst med internationalt format hos RAKLA

Tankevækkende og meditativ kunst med internationalt format hos RAKLA

RAKLA Galleri viser i sin sensommerudstilling Lise Duun´s smukke og fascinerende billeder

RAKLA Galleri byder indenfor til sin sensommerudstilling, hvor der venter de besøgende en lidt anderledes oplevelse med kunstmaleren Lise Duun´s billeder. Den Aalborgensiske kunstners billeder er en særegen blanding af naturalisme, spiritualitet og utopia. Det er smukke og meget harmoniske billeder og der hviler altid en dyb, næsten meditativ ro over billederne, som opfordrer til fordybelse og eftertanke.

Det er 2. gang, at Lise Duun udstiller i RAKLA Galleri. Første gang for to år siden, stod hun overfor at skulle udstille internationalt og hun har nu udstillet forskellige steder i verden, nemlig Rom, Firenze, London og New York. Hun har høstet stor international anerkendelse for sine værker. Senest med optagelse i ”World Wide Contemporary art 2021-23”, tildelt en stjerne hos Italienske ”Effetto Arte Foundation” og hun er nu fast tilknyttet galleriet Singulart i Paris. Uanset den internationale virak, er Lise Duun meget glad for at udstille igen hos RAKLA, fordi hun syntes, at det rustikke og stemningsfulde galleri passer smukt til hendes billeder.

Lise Duun´s kunst placerer mennesket i et verdensalt, hvor det enkelte individ tilsyneladende ikke fylder meget og hvor man som menneske kan undres: Hvad laver jeg her, hvad er meningen, hvor passer jeg ind? Det er spørgsmål, som også ligger i billederne, men de prædiker ikke nogen form for religion og de moraliserer ikke. Der er dog ingen tvivl om, at hun vil noget, at hun vil vække os og have os til at tænke over vores plads i det store verdensalt og at der er et begreb, som binder det hele sammen: Samhørighed – den erkendte såvel som den uerkendte!

Karen Jürgensen og Lasse Højgaard hos RAKLA Galleri glæder sig meget over igen at præsentere Lise Dunn´s billeder for publikum og over at være med i det internationale selskab, som Lise Dunn nu også repræsenterer.  ”Lise Duun´s billeder er af den slags, hvor billedet umiddelbart ser enkelt ud, men som kan ses igen og igen og hver gang vække glæde og eftertanke”, siger Lasse Højgaard og Karen Jürgensen tilføjer: ”Derfor er det også dejligt at kunne sige, at vi de næste 5 uger viser de mange smukke billeder til glæde for alle vores gæster, som helt sikkert får en god oplevelse”.

Udstillingen, som også er en salgsudstilling, vises til og med søndag d. 17. september og der er som altid fri entre og kaffe på kanden i galleriet. RAKLA har åbent torsdag-søndag kl. 11-17 og åbner desuden efter aftale.

Til toppen