Menu

Stort fremmøde ved præsentation af Helhedsplan for Fur

  • Skrevet af 
Stort fremmøde ved præsentation af Helhedsplan for Fur

Nu går arbejdet i gang og du har mulighed for at være med  

Der var stor opbakning til borgermødet om Helhedsplanen for Fur. De 65 fremmødte furboere fik præsenteret helhedsplanen og den videre proces med at føre de mange initiativer i helhedsplanen ud i livet. Helhedsplanen kører frem til 2032 og er finansieret med 6 mio. kr.  

Initiativerne i helhedsplanen spænder vidt fra at understøtte udviklingen af et forsamlingshus, udvidelse af cykelstien på Sundevej, igangsættelse af nye initiativer som fælleshave og hundeskov, etablering af to nye strækninger med stenmelsstier til skolebørn, afholde forskellige fællesskabsaktiviteter, etablering af padeltennisbane, lave nye pausefaciliteter i naturen, etablere fartdæmpning udvalgte steder samt etablere en skiltet ridesti og mere.

Kom og vær med

For at vi kan nå i mål med de forskellige initiativer, skal der nedsættes fire arbejdsgrupper, som skal arbejde med realiseringen af de forskellige projekter. I arbejdsgrupperne sidder både furboere og medarbejdere fra de relevante fagområder i Skive Kommune. Og alle kan være med! Der er behov for endnu flere, så tøv ikke med at melde dig, hvis du også vil have indflydelse på Furs fremtidige udvikling.  

Første møde i arbejdsgrupperne er tirsdag d. 6. juni kl. 17-19 på Fur Museum.  

De fire arbejdsgrupper er:

Trafik & Veje – Arbejder for forbedrede forhold for bløde trafikanter.  

Fællesskab & Aktiviteter – Arbejder med initiativer og aktiviteter, der fremmer og styrker fællesskab og sammenhold på Fur.

Forsamlingshus – Arbejder med et nyt eller renoveret forsamlingshus

Stier & Naturfaciliteter – Bynær sti, hundeskov, ridestier og pausesteder i naturen

Ganske kort, så vil arbejdet med at deltage i en arbejdsgruppe bestå i at deltage i møder i arbejdsgruppen, hvor det besluttes, hvad der skal gøres. Arbejdsopgaverne spænder vidt afhængig af hvilken arbejdsgruppe der er tale om. Vi lover, at I ikke bliver lagt ned af arbejde. Mange af initiativerne er afhængige af, at lodsejere vil være med. Så opgaver kan for eksempel være at tage kontakt til lodsejere med henblik på etablering af vandresti, cykelsti eller andet på lodsejeres jord. Der kan være tale om at organisere aktiviteter eller bare at være med på råd om hvad der skal gøres hvornår.  

Vil du høre mere eller melde dig til en arbejdsgruppe kontakt Thomas Olesen, Udvikling og Erhverv, Skive Kommune, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – eller mød op d. 6. juni kl. 17-19 på Fur Museum

 

 

Senest ændretMandag, 22 maj 2023 16:53
Til toppen