Menu

RAKLA Galleri indvier sæsonen med fabulerende kunst

RAKLA Galleri indvier sæsonen med fabulerende kunst

Med kunstneren Charlotte Bjørlig´s billeder på væggene åbner RAKLA Galleri sæsonen på smukkeste vis

En udstilling med Charlotte Bjørligs billeder har længe stået på ønskesedlen hos RAKLA Galleri og d. 20. maj er det endelig en realitet, når galleriet afholder fernisering på en separatudstilling med hendes værker.

RAKLA Galleri glæder sig meget til at udstille de på én gang umiddelbart meget smukke stemningsfulde billeder, men billeder som samtidig antyder nogle dybere lag, man som beskuer hurtigt bliver draget af og trukket ind i.

Charlotte Bjørlig, siger bl.a. følgende om sin kunst: " For mig er god kunst, noget der gør mig nysgerrig og tiltrækker eller skubber til mig... God kunst sætter med andre ord noget i gang hos mig som beskuer, - noget der ligesom musik påvirker og ikke er ligegyldigt. Maleriet er først helt på plads, når det har balancen mellem poesi og power – mellem det rå og fine, fortællingerne og alt det usagte. Der skal være noget at gå på opdagelse i for den der ser billedet. Selvom malerierne er flertydige, spiller både tiden og naturen også ofte en central rolle – både den indre og ydre natur.”

Charlotte Bjørlig maler med olie, men ofte bygges et billede op først med lag på lag af gips, spartelmasse, papir mm, inden hun maler. Billederne er farvemættede og harmoniske, og holdt i de varme sydlandske toner.

Hos RAKLA Galleri glæder vi os meget til at vise publikum de mange smukke billeder. ”Det er billeder som man kan se på og glædes over igen og igen. Og med alle de historier, som man kan få ud af et enkelt billede, tror jeg ikke at man nogensinde bliver helt færdig med at se og gå på opdagelse i det”, siger Lasse og Karen som driver RAKLA - og som de to siger: ”Det er jo noget af det som karakteriserer et godt billede: Man bliver aldrig færdig med det!”

RAKLA Galleri holder fernisering d. 20. maj kl. 14, hvor kunstneren Charlotte Bjørlig også vil være til stede og fortælle lidt om sin kunst. Det vil således også være muligt i løbet af eftermiddagen at få en snak med kunstneren selv. RAKLA er som altid vært ved lidt vådt og tørt til publikum og der er som altid fri entre. Udstillingen er åben til og med d. 24. juni.

Til toppen