Logo
Udskriv denne side

Generalforsamling i Fur Sogneforening

Torsdag aften den 25. februar afholdt Fur Sogneforening sin årlige generalforsamling
Omkring 30 mennesker mødte op til Sogneforeningens generalforsamling, hvor formanden, Holger Lundgaard kunne se tilbage på et år fuld af aktiviteter. Fur Ø Arena, der åbnede for et år siden har levet op til alle forventninger og har tillige vist sig at være en god forretning

Torsdag aften den 25. februar afholdt Fur Sogneforening sin årlige generalforsamling
Omkring 30 mennesker mødte op til Sogneforeningens generalforsamling, hvor formanden, Holger Lundgaard kunne se tilbage på et år fuld af aktiviteter. Fur Ø Arena, der åbnede for et år siden har levet op til alle forventninger og har tillige vist sig at være en god forretning. 100.000 kr. er der solgt billetter for, hvor man for et år siden drømte om at nå de 60.000 kr.

Sammen med Bådelauget og Tennisklubben vil Sogneforeningen lave en fælles åbningsdag, hvor folk både kan spille minigolf, sejle en tur på fjorden og måske slutte af med et slag tennis.

To nye ansigter kom i bestyrelsen, idet Kathrine Søgaard og Frank Baadsgaard ikke ønskede genvalg. Nye i bestyrelsen blev Hans Jeppesen og Dorte Christensen.

Efter generalforsamlingen holdt formanden for Sammenslutningen af De Danske Småøer, Henry Larsen fra Sejerø foredrag. Det er i år 20 år siden, at han blev valgt på en generalforsamling, der blev afholdt på Fur. Henry Larsen har valgt at stoppe som formand ved generalforsamlingen i april. I foredraget opridsede Henry Larsen hele ø-sammenslutningens historie. En af opgaverne var at få kontakt til folketingets politiske partier, og det lykkedes ret hurtigt folketingets ø-kontaktudvalg. Her sidder der i modsætning til andre udvalg et medlem for hvert parti. Det har resulteret i et meget fint samarbejde med adskillige folketingsmedlemmer gennem årene, mindedes Henry Larsen. Men generelt var det nok nemmest at finde lydhørhed  hos de politikere, der sad i opposition. Når de først de selv havde fået ansvaret, var det sværere at aftvinge dem løfter.

Mødet sluttede med en opfordring om opslutning til Sogneforeningens næste arrangement, der skulle finde stede to dage senere. Da skulle Branding af Fur nemlig skydes i gang.

03.03.2010
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


furnyt.dk - 2019-2020 - All rights reserved.