Menu

Ny sæson og ny udstiller hos RAKLA

Ny sæson og ny udstiller hos RAKLA

Påsken er startskuddet for en spændende sæson hos RAKLA på Fur

Det er en fast tradition, at RAKLA på Fur åbner i forbindelse med starten på skolernes påskeferie og i år er ingen undtagelse, når RAKLA åbner døren for en ny sæson lørdag d. 1. april – og det er ingen aprilsnar!

RAKLA er kendt for sine produkter af meget høj kvalitet indenfor Garn, Vin, Strikdesign, Kunsthåndværk i glas og keramik. Ligesom man altid her finder spændende fotokunst og malerier af et par faste ”huskunstnere”. Fotokunsten står de to indehavere af RAKLA – Karen Jürgensen og Lasse Højgaard – selv for, ligesom det er Karen Jürgensen selv, som står bag de mange fine strikdesigns, som du kan finde hos RAKLA.

”Vi glæder os selvfølgelig til at indlede en ny sæson og præsentere vores kunder for de velkendte og populære kunsthåndværkere, som vi har haft i en del år, men vi glæder os også til at præsentere dem for en ny kunsthåndværker i huset, nemlig glaspusteren Anne Flohr. Hun arbejder på et lige så højt niveau, som de andre kunsthåndværkere vi har, men hendes stil og udtryk er hendes helt eget og det er et udtryk, som vi tror også vil tiltale rigtigt mange mennesker,” siger Lasse Højgaard. ”På den måde præsenterer vi faktisk nu både tre keramikere og tre glaskunstnere i RAKLA. Så der er en stor alsidighed og noget for en hver smag, uden på nogen måde at gå på kompromis med den høje kvalitet, som vi står for,” tilføjer Karen Jürgensen.

RAKLA´s vinsortiment er det velkendte udelukkende med kvalitetsvine fra forskellige distrikter i Italien og det bliver der ikke ændret på i år. Og med 24 forskellige vine at vælge imellem, er der da også her noget for enhver smag og enhver pengepung at vælge imellem. Men lige som med kunsthåndværket er kvaliteten på vinene helt i top.

Med hensyn til strikdesigns åbner RAKLA også sæsonen med en serie af sine velkendte og populære modeller, men i løbet af foråret vil der også dukke nye strikdesigns op på ginerne, så de strikglade har spændende nyt at se frem til. De nye strikdesigns vil som altid være lavet af Karen Jürgensen selv og de forhandles kun hos RAKLA, så det er designs, som man ikke vil kunne finde andre steder. Unika!

Som altid vil der også i år vente kunstinteresserede gode kunstoplevelser, når RAKLA Galleri åbner senere på foråret med en stor soloudstilling af kunstmaleren Charlotte Bjørlig, som aldrig har udstillet hos RAKLA Galleri før. Udstillingen ferniseres i forbindelse med Kristi Himmelfartsferien lørdag d. 20. maj. Sommerudstillingen bliver med kunstfotos af Karen Jürgensen og Lasse Højgaard og sensommerudstillingen bliver med kunstmaleren Lise Dunn, som tidligere har udstillet i RAKLA Galleri med stor succes.

Der er således lagt op til et nyt spændende og indholdsrigt år hos RAKLA, hvor nye spændende bekendtskaber kommer til at gå hånd i hånd med gode gamle kendinge. ”Det bliver et godt, spændende og smukt år hos RAKLA”, som Karen Jürgensen og Lasse Højgaard udtrykker det.

Til toppen