Menu

Sæsonåbning på Fur Museum

Sæsonåbning på Fur Museum

Første april åbner en ny sæson på både Fur Museum og der venter gæsterne mange spændende oplevelser i sæson 2023.

Nu nærmer åbningen af Fur Museum for sæson 2023  sig, og vi glæder os til at byde indenfor til både nye og velkendte oplevelser.

I påskeugen fra 1. april kan gæsterne gå på jagt på museet og finde påskekyllingerne, der har gemt sig i udstillingerne. Og i selve fossil-udstillingerne er der også sket noget nyt; museets medarbejdere har i lukkeperioden arbejdet med at lave et brush-up i fiskefossil-udstillingen, som nu fremstår helt ny.

Den nye Velkomstbygning, som blev taget i brug til sæson 2022, er blevet taget rigtig godt imod af gæsterne og i år kan vi tilbyde endnu flere nye og spændende varer til både store og små og også lidt sødt sammen med kaffen, når man trænger til en lille pause.

Det er også i museets Velkomstbygning, at gæsterne kan blive inspireret til at tage videre ud på øen og se nogle af de fantastiske steder Fur rummer. Via interaktive installationer og ”gode råd” fra museets eksperter bliver udvalgte steder på Furs natur og historie formidlet. Med App’en ”Porten til Fur” kan gæsterne tage en digital guide med rund på øen og få endnu flere spændene oplevelser og viden med rundt i deres egen lomme.

Fotos: Museum Salling

Til toppen