Menu

Så er der igen gang i Galleri Jettestuen på Fur

Så er der igen gang i Galleri Jettestuen på Fur

Lørdag d.1. april åbnes der for den nye sæson 2023, som også bliver Jettestuens sidste som galleri. Senere vil kun haven være åben for besøgende. Haven, som kommer til at hedde ’Jettestuens Kunstnerhave’ indeholder spændende buske og blomster året igennem, store malerier, træ- og sten figurer. Tag børnene med på en skovtur forbi store sommerfugle, aber og fugle. Gå forbi store malerier af havet med lyden af brusende vand, måge- og strandskadeskrig.

Som sædvanlig kan man nyde sin medbragte mad og kaffe i Jettestuens have.

Det er planlagt at slutte sæsonen allerede d.10. september med fest i haven om eftermiddagen. Alle venner af Jettestuen er meget velkomne til at deltage. Nærmere oplysninger senere.

Både i Galleriet og i haven vil der være nye værker at se på. Ligesom nogle af de gamle er blevet frisket op. Som sædvanlig har Jettestuen et par gæsteudstillere, begge keramikere, som laver vidt forskellige ting.

Kirsten Rogild udstiller i Jettestuen for fjerde gang, og hun har igen helt nye og spændende ting at vise. Den anden keramiker er Henning Fjendbo fra Rødding, som startede op igen sidste år efter en pause på 10 år, ovenikøbet med at vinde en førsteplads i en konkurrence for drejere.
Henning Fjendbo har i øvrigt tidligere udstillet i Jette Hernes første Jettestue, Debel 1.


Til toppen