Menu

Forrygende Lis Sørensen & Band giver koncert på Fur Bryghus

  • Skrevet af 
Forrygende Lis Sørensen & Band giver koncert på Fur Bryghus

Lis Sørensen er en af landets mest populære og elskede artister, der i en menneskealder har tryllebundet publikum på tværs af generationer med sine legendariske sangskat blandt andre:
’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere

Det gør hun igen på Fur Bryghus den 28. oktober 2023 kl. 21.00.

- Man kan roligt sige, at det er en tradition, at Lis Sørensen optræder på Fur Bryghus, når hun er på en af sine landsdækkende turneer. Lis elsker Fur og Fur elsker Lis, der gang på gang leverer en koncertoplevelse med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til hende sange. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad Memory Lane, og en energisk væren i øjeblikket, fortæller Restaurant- & Eventchef Danni Svane Boysen, Fur Bryghus.

Med sig på scenen har Lis Sørensen sit fantastiske band bestående af Jonas Krag, Mads Michelsen, Mikkel Riber og Steen Rasmussen.

Billetprisen er 265 kroner + gebyr per styk – og der er mulighed for at nyde en lækker tre retters koncertmenu til kr. 425,- pr. person før Lis Sørensen går på scenen.

Billetsalg og tilkøb af koncertmenu startede fredag den 13. januar 2023 kl. 10.00 på www.furbryghus.dk

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen