Menu

Fur Fiskeriforening har opdateret sit foreningsportræt

Fur Fiskeriforening har opdateret sit foreningsportræt

Fur Fiskeriforening er en af de ældste foreninger på Fur. Foreningens formål er at repræsentere erhvervsfiskerne på Fur i fiskeriorganisationerne, over for offentligheden og i forhold til myndighederne. Erhvervsfiskerne på Fur arrangerer den årlige muslingedag, der finder sted på Fur Havn den sidste lørdag i maj. Med omkring 3.000 deltagere er det årets største offentlige arrangement på øen.

Læs mere på FurNyt
Det er nemt at finde mere på FurNyt.dk. Skriv for eksempel muslingedag i søgefeltet på forsiden og tryk enter, Så får du en liste med artikler og video om muslingedagen. Søgningen kan gentages med andre søgeord. God læsning.

Kontakt Fur Fiskeriforening:

Formand Anders Dalsgaard Pedersen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Mobil 21 42 00 19. 

Dette foreningsportræt er skrevet af John Brinch Bertelsen og senest revideret december 2022. Send venligst besked til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., når foreningsportrættet skal ændres.

Senest ændretOnsdag, 28 december 2022 18:24
Til toppen