Menu

Peter & De Andre Kopier hylder Kim Larsen og Gasolin på Fur Bryghus - lørdag den 30. september 2023

  • Skrevet af 
Peter & De Andre Kopier hylder Kim Larsen og Gasolin på Fur Bryghus - lørdag den 30. september 2023

Der bliver uden tvivl gang i den, når Peter & De Andre Kopier, vælter koncertsalen på Fur Bryghus ved et brag af en koncert lørdag den 30. september 2023 kl. 21.00. Der bliver der nemlig mulighed for at synge med på nogle af alle Kim Larsens store klassikere fra tiden som soloartist, men også fra dagene som forsanger i Gasolin.

- denne koncert er stående, så stemningen kan sprede sig ved de opsatte caféborde mens man synger med på alle de kendte Larsen hits, fortæller Event- & Restaurantchef Danni Svane Boysen, Fur Bryghus.

Kim Larsen efterlod sig en sangskat af uhørte dimensioner.

- sange som har skrevet sig ind i folks hjerter og liv og som har bundfældet sit helt eget DNA i vores fælles danske sangskat. En stor del af de Gasolin’ og Kim Larsen sange, samt anekdoterne omkring dem, fremfører Peter & De Andre Kopier med største glæde, energi og respekt, og inviterer publikum til fællessang. En aften med plads til de stille både de melodier, til at sidde ned i eftertænksom lytten, synge med på de største klassikere, og danse og feste i Rabalderstræde, påpeger Danni Svane Boysen.

Der er mulighed for at nyde en lækker 2-retters showmenu inden koncerten til 325 kroner, der ligesom billetter til koncerten med eller uden spisning, kan bestilles på www.furbryghus.dk fra den 28. oktober 2022 kl. 10.00.

Foto:
Pressefoto

Til toppen