Menu

Troels Gustavsen (Noah) klar til hitparade til Fur Bryghus Sommerkoncerten - lørdag den 12. august 2023

  • Skrevet af 
Troels Gustavsen (Noah) klar til hitparade til Fur Bryghus Sommerkoncerten - lørdag den 12. august 2023

Når Fur Bryghus Sommerkoncerten finder sted lørdag den 12. august 2023, bliver det med det stærkeste musikprogram nogensinde. Troels Gustavsen (Noah) og kæmpetalentet Magnus Lasse Pedersen fuldender sammen med Magtens Korridorer, Hardinger Band, Anders Blichfeldt & Det Nye band samt Sømændene programmet. Billetterne går som varmt brød.

Siden gennembrudssinglen ’Alt Er Forbi’ i 2012 har Troels Gustavsen markeret sig med hits som ’Over Byen’, ’Det’ Okay’, ’Knuste Hjerter’, ’Giv Mig Tid’ og ’Lykkelig Fortabt’, hvor flere har modtaget dobbeltplatin – og ikke mindst massiv afspilning på dansk radio.

Kæmpetalent med stjerneproducere
Vokalen fylder hele rummet, kraftfuld, sprød og følsom. Der er ingen tvivl om hvor Magnus Lasse Petersen er på vej hen. Det unge stjerneskud står klar til at erobre den danske musikscene.

Magnus er ved at bygge sin musikalske identitet og sammen med producere, der blandt andet har hjulpet, Jacob Dinesen, Lars Lilholt, Peter Sommer og mange flere, er det musikalske gennembrud lagt i kakkelovnen.

Stærkt billetsalg
Billetsalget til Fur Bryghus Sommerkoncerten 2023, ligger over sidste års niveau. Over halvdelen af de 1.000 billetter er revet væk.

Så det gælder om at sikre sig billetter fra 625 kroner nu - enten som julegave eller som almindeligt køb: https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/107556?

Til toppen