Menu

Danmarks bedste sangskriver Allan Olsen gæster Fur Bryghus - fredag den 30. juni 2023

  • Skrevet af 
Danmarks bedste sangskriver Allan Olsen gæster Fur Bryghus - fredag den 30. juni 2023

Det er et kært gensyn, når Allan Olsen træder op på scenen på Fur Bryghus, fredag den 30. juni 2023. Her tager den nordjyske sangskriver og samfundsrevser Allan Olsen nationens ve og vel under kærlig behandling garneret med dyk ned i hans sangskat, der for længst har placeret Olsen som en af vor tids vigtigste danske sangskrivere.

- Fra de små værtshuse for mere end 40 år siden, via spillestederne og festivalerne til sidste efterårs stort anlagte og udsolgte jubilæums-turné i landets største koncerthuse. Og som altid: alene med diverse strengeinstrumenter, sangene og de dertil hørende anekdoter og rablerier, fortæller Event- & Restaurantchef Danni Svane Boysen, Fur Bryghus.

For Allan Olsen er der ikke den store forskel på at optræde i et ydmygt forsamlingshus eller i Det Kongelige Teater. Det er samspillet med publikum, der skaber magien.

Den magi er han klar til at drysse ud over koncertsalen på Fur Bryghus, fredag den 30. juni 2023 kl. 21.00. Dørene åbner kl. 19.30. Inden koncerten er det muligt at nyde en lækker 3-retters showmenu til 425 kroner.

- Her har vi den perfekt julegave til dem, der sætter pris på et godt grin og underholdning i absolut topklasse, slutter Danni Svane Boysen.

Billetter med eller uden spisning fra 295 kroner + gebyr kan købes fra den 02. december 2022 kl. 10.00 på www.billetten.dk Læs mere på www.furbryghus.dk.

FOTO:
Jens Nørgaard Larsen

Til toppen