Menu

Fur Bryghus klar til et brag af Sommerkoncerten 2022

  • Skrevet af 
Fur Bryghus klar til et brag af Sommerkoncerten 2022

Der bliver trængsel på plænen foran Fur Bryghus, når man slår dørene op til Sommerkoncerten 2022. Der er små 100 billetter ud af 1.800 billetter tilbage til en hel dag i selskab med Jonah Blacksmith, Fyr & Flamme, Zididada, Rasmus Walther, Sømændene og Abba-CZ.Dermed ser årets Fur Bryghus Sommerkoncert ud til at blive den største til dato.

- det skyldes et bredt og stærkt musikprogram, hvor der er noget for en hver smag. Herudover kan vi mærke, at folk virkeligt har lyst til at komme ud og få nogle fælles oplevelser ovenpå pandemien. Hertil kommer at man gerne vil til arrangementer, der finder sted i nogle lækre og intime rammer, og alle de ting opfylder vi, fortæller Restaurant- & Eventchef Danni Svane Boysen.

Der kæles for gæsterne  

Han lover, at publikum kan se frem til en dag med god forplejning.

- vi har noget for enhver smag. Lige fra Bryghusburger, Pommes Frites og Grillet gris med krydderkartofler og salat. Det sunde valg med Falaffel og Caesar salat og selvfølgeligt mændenes favorit: Pølsevognen. Herudover er der naturligvis mulighed for at nyde kold velskænket fadøl fra Bryghuset samt at besøge vores intime og hyggelige vin-, gin- og tapasbar, fortæller Danni Svane Boysen.

Tag bussen til og fra koncerten

Han fortæller, at man sammen med Skive Minibusser har lavet busopsamling på tre ruter med start i Nykøbing, Højslev/Skive og Hem.

- de tre ruter har en række stop i næsten alle byerne i vores opland og dermed slipper publikum for at tage bilen ud og hjem fra koncerten. Det er også et tilbud til alle dem, der ikke selv har bil og derfor kunne være afskåret for at deltage, påpeger Danni Svane Boysen.

Få billetter tilbage

Han opfordrer samtidigt til, at man hurtigt både får bestilt busbilletterne men også billetter til selve koncerten, da de sidste billetter er sendt i salg.

- vi er utroligt glade for den enorme opbakning, vi har fået til årets Fur Bryghus Sommerkoncert. Vi har små 100 billetter tilbage ud af 1.800 og dermed er vi godt på vej til at kunne sætte rekord med antallet af deltagere til arrangementet. Jeg tør godt love en fantastisk dag med toppen af poppen på scenen, siger Danni Svane Boysen.

Fur Bryghus Sommerkoncerten finder sted lørdag den 13. august 2022. Dørene åbnes kl. 11.00 og musikken spiller fra kl. 12.30 og til midnat. Her kan man opleve Jonah Blacksmith, Fyr & Flamme, Zididada, Rasmus Walther, Sømændene og Abba-CZ på scenen.

Hele programmet samt information om bustransport og billetsalg finder man på www.furbryghus.dk 

Yderligere informationer:

Danni Svane Boysen, tlf. 2349 2198

Til toppen