Menu

Emma og Victor blev mobbet på Fur Skole

  • Skrevet af 

Skal man tro eleverne i 6. og 7. klasse på Fur Skole, så blev ”Emma og Victor” mobbet i skolen. Sådan var det nemlig i den musical, som eleverne opførte torsdag aften den 11. februar i Fur Forsamlingshus. Og sådan er der sikkert også i den virkelige verden, hvor mobning i skolen og andre steder, hvor mennesker mødes er et stort problem. Ofte sket mobningen uden at de, der mobber, selv er klar over det

Skal man tro eleverne i 6. og 7. klasse på Fur Skole, så blev ”Emma og Victor” mobbet i skolen.  Sådan var det nemlig  i den musical, som eleverne opførte torsdag aften den 11. februar i Fur Forsamlingshus. Og sådan er der sikkert også i den virkelige verden, hvor mobning i skolen og andre steder, hvor mennesker mødes er et stort problem. Ofte sket mobningen uden at de, der mobber, selv er klar over det.

Så på trods af, at stykket om Emma og Victor har nogle år på bagen, er det stadig højaktuelt.

Efter den vellykkede musical var der revy. Her ”mobbede” eleverne lærerne. Ingen gik ram forbi. Et gennemgående tema var, at lærerne kom for sent til timerne og gik igen førend klokken havde ringet ud. Nu kunne man jo så tro, at med revyen var  legen forbi for den aften, men nej. Lærerne mobbede igen efter princippet ”angreb er det bedste forsvar” og gav hver enkelt elev er par ord udvalgte ord med på vejen og en lille ting, som de ifølge lærerne kunne have brug for. Så var status quo genoprettet.

Så alt i alt blev det en aften, hvor mobningens mange ansigter kom så meget for aftenen, at der var nok at tænke over dagen derpå.

15.02.2010
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Til toppen