Menu

Smagen af Fur indtager årets påskeborde over hele landet

Smagen af Fur indtager årets påskeborde over hele landet

Når danskerne skal fejre påsken med en god påskefrokost sammen med familien eller i gode venners lag, er Fur Bryghus klar med fire spændende smagsoplevelser.  Påskeøllene fra Limfjordsøen har høstet stor ros gennem årene og kan nu nydes i hele landet.

Fur Påskefrokost blev i 2017 kåret som Årets Ølnyhed af de flere end 9.000 medlemmer af forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster. Det er en overgærdet Ale med en ravgylden farve, småboblende og med en cremefarvet skum med humlenuancer og noter af Citrus.

- med sin lave alkoholprocent på 2.7% er der tale om en øl, der giver den komplette smagsoplevelse af en god øl, men hvor man undgår en høj alkoholprocent, fortæller Forretningsfører Per Kristensen, Fur Bryghus A/S.

Kåret på TV2

Fur Påskebryg vandt for alvor plads i danskernes hjerter efter, at Go´Morgen Danmark på TV2 kårene den som den bedste påskebryg i 2011.  

- med sin fyldige smag af mørke malte, karamel og blomster har denne overgærderede Strong Ale vundet indpas på påskeborde overalt i landet. Den har en næsten vinøs tone og holder 7,7% alkohol, fortæller Per Kristensen.

I den potente afdeling af påskebryg, finder man også Vulcano Påskebryg.  

- her taler vi en undergæret øl, brygget på de gamle stolte traditioner for stærke højtidsbryg. Smagen er fyldig og stimulerende med en styrke på 6% alkohol – perfekt til påskefrokosten og det spirende forår, fortæller Per Kristensen.

Alkoholfrie øl populære

Salget af alkoholfrie øl er stærkt stigende - også på Fur Bryghus. Her har man nemlig løst udfordringen med at producere alkoholfrie øl, der også smager af øl.

- derfor har vi en FUR Alkoholfri Påske Ale til alle dem, der gerne vil nyde et glas godt skummende velsmagende øl til påskefrokosten, men som gerne vil indgå alkoholen. FUR Alkoholfri Påske Ale er brygget med en let sødlig og fyldig smag, og med en frisk bitterhed fra humlen, der giver en god smagsoplevelse. Flaskens indhold svarer til 0,2 genstande, påpeger Per Kristensen.  

Påskeøllene fra Fur Bryghus kan man få overalt i landet og man kan finde mange flere informationer om øllene på www.furbryghus.dk

Yderligere informationer:

Per Kristensen, tlf. 2174 2504

Til toppen