Menu

Lis Sørensen & Burhan G indbyder til fest på Fur

  • Skrevet af 
Lis Sørensen & Burhan G indbyder til fest på Fur

Fur Bryghus er klar til at skyde koncertsæsonen i gang og det sker med to af de mest populære danske musiknavne på plakaten. Både Lis Sørensen og Burhan G gæster den skønne Limfjordsø om et par uger, og det giver travlhed på Fur Bryghus, der står bag koncerterne.

Årets koncertsæson skydes i gang fredag den 4. marts 2022, hvor hjerteknuseren Burhan G. kommer på besøg og giver en intimkoncert med fire musikere og kor med sig på scenen.  - det bliver en aften, hvor man kan opleve nogle af Burhan G’s allerstørste hits som både tæller følelsesladede ballader og storladne pophits, som sætter gang i danselysten og stemmebåndene hos publikum.  Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller ”Kalder Mig Hjem”, ”Jeg Vil Have Dig For Mig Selv” og ikke mindst ørehængerne ”Mest Ondt”, ”Tættere På Himlen”, ”Karma” og ikke mindst ”Lucy, fortæller Danni Svane Boysen.

Skive Minibusser har sat busser ind til koncerten fra Skive og Roslev, så koncertgæsterne kan give den fuld gas.

Lis Sørensen for syvende gang

Allerede dagen efter, lørdag den 5. marts 2022, træder en af dansk rocks veteraner op på Fur. Lis Sørensen er, gennem mere end fire årtier, en af landets mest elskede sangerinder, og hun er faldet for Fur Bryghus i en grad, at det er syvende gang i træk, hun gæster Limfjordsøen og giver koncert.  

- Lis tager publikum med på en rejse ned ad memory lane, og byder på en perlerække af hits fra fire årtier:  ”Fuld af nattens stjerner”, ”Tæt på Ækvator”, ”Mine øjne de skal se” og mange, mange flere. Hun har et kæmpe stampublikum, som vi også kan se på billetsalget, finder vej til koncerten, som vi forventer bliver udsolgt, påpeger Danni Svane Boysen.

Der er kun 100 billetter tilbage til koncerterne, og de sælges med og uden lækker spisning inden koncerten fra www.furbryghus.dk, hvor man også kan finde mange flere informationer om arrangementerne.  

 

Fotos:  

Pressefoto

 

Yderligere information:
Danni Svane Boysen, tlf. 2349 2198

Til toppen