Menu

Finn viser film på Ældrecenteret

Finn viser film på Ældrecenteret

Mandag eftermiddag d. 31-januar, er dørene igen åbnet for ældrecenterets venne forening, hvor vi begynder med vores 14 dages arrangementer. Noget, vi alle har savnet i den skrækkelige coronatid, som nu forhåbentlig er ovre.

Det første arrangement i år, var at Finn Christensen, viste os nogle pragtfulde smalfilm, som han selv havde optaget i 1974 og 75.

Den første viste, hvordan hans far, Harry og bror Arne, sammen med Christian Andersen,(Røde kess), fiskede efte muslinger, som de bagefter sejlede op til Østercompagniet i Nykøbing.

Dernæst så vi en film om ålefiskeri, som var meget spændende:Her var Finns far Harrry,  og bror Arne kraftig involveret, i det store arbejde med at sætte pæleruserne ud, og vi så, da de tømte dem for store pragtfulde ål ,som de også sejlede op til Limfjordscompagniet i Nykøbing og afleverede, og der kunne være op til 16-19 snese i et røgt,. Noget vi ikke ser mere.

Finn sluttede sin filmsforevisning med at vise en film, som han kaldte: "De fire årstider", og det var pragtfuld spændende billeder, der viste nogle pragtfulde vinterbillede,r med masse af sne, og derefter forårsbilleder, med masse af skønne forårsbillede, og dernæst sommerbilleder, med masse af badeliv og tilsidst efterårsbilleder.

Ind i mellem billederne, fik vi vores kaffe, og vi takker for en dejlig eftermiddag.

Til toppen