Menu

Vagtskifte på Fursund Turistinformation

Vagtskifte på Fursund Turistinformation

Allerede fra næste år kommer der til at ske forandringer på Turistkontoret på Fur. Kombinationen af, at kontorets faste ankermand Arved Michelson ved årsskiftet har ønsket at gå på pension, samt de strukturelle ændringer der er en følge af Destination Limfjordens oprettelse, har kaldt på nytænkning og åbnet for nye muligheder.
 
Turistkontoret på Fur vil fra 2022 indgå et samarbejde med Kenneth Ladefoged Andersen fra Fur Event, der sammen med hans kone Marie vil sikre at kontorets fortsatte drift består, og at nye muligheder tilføjes. Både Turistforeningen og Fur Event der lejer sig ind, vil være aktive på kontoret på Fur fra næste år.  
 
Marie og Kenneth er blandt øens ”tilbage flyttere” forstået på den måde, at Marie er barnefødt på øen, men efter en kort periode på fastlandet har valgt at vende tilbage til øen med mand og børn.
 
For øens gæster betyder det et uændret serviceniveau, men med flere nye aktivitetsmuligheder, guidede aktiviteter på vand og land samt udlejning af eks. cykler, stand-up-paddleboards, sit-on-top kajakker fra kontorets område.

Foto viser overdragelse af nøgle til turistkontoret fra Arved til Kenneth. Vi håber, at alle her på Fur samt besøgende gæster, vil benytte sig af den udvidende gæsteservice. Kontoret åbner igen den 11. marts kl. 09.00.

Der planlægges i øjeblikket en åbningsreception, hvor nærmere information følger. 

Senest ændretFredag, 17 december 2021 12:03
Til toppen