Menu

Fur Bryghus forventer at sælge ud af årets juleøl

  • Skrevet af 
Fur Bryghus forventer at sælge ud af årets juleøl

Der er både øl med og uden promiller på hylderne, når man går på jagt efter øl fra Fur Bryghus til årets julefrokost hos forhandlerne. Bryggeriets juleøl er sendt ud i handlen og efterspørgslen tegner til en god julehandel.

- vi er på markedet med en en Fur Julebryg (6.5% Alc.), Fur Christmas Ale (9.4% Alc.), Fur Julefrokost (2,7% Alc.) Fur Alkoholfri Jule Ale (0.5% Alc.), samt en Vulcano Julebryg på 6,2%.

Vi ser et stigende marked for alkoholsvage eller -frie øl og det er også baggrunden for, at vi har vores Julefrokost-øl og Alkoholfrie Jule Ale med i sortimentet, fortæller Forretningsfører Per Kristensen, Fur Bryghus.

Det femte produkt er Fur Julesnaps, der er en dansk akvavit med toner af Rom, appelsinskal og kanelbark. Med andre ord: smagen af rigtig jul.

- vi kan godt mærke, at kunderne glæder sig til jul allerede og det smitter af på vores salg, der er kommet godt i gang. Vi har seks juleprodukter på markedet heraf fem øl og en julesnaps, og det er både restauranter, specialhandlen og udvalgte dagligvarebutikker, der tager fra ligesom vores populære gaveæsker finder vej hos rigtigt mange virksomheder, siger Per Kristensen.

Han forventer, at samtlige juleøl fra årets ”julebryg” på Fur Bryghus, sælges ud i løbet af den kommende måned.

Du kan læse meget mere om juleprodukterne på www.furbryghus.dk

Yderligere information:
Per Kristensen, Fur Bryghus, tlf. 2174 2504

Senest ændretTorsdag, 11 november 2021 14:43
Til toppen