Menu

Strømfirmaet Velkommen

Strømfirmaet Velkommen

Strømfirmaet "Velkommen" bliver ved med deres svindelnumre, og det er for mig en gåde, hvorfor man ikke kan stoppe dem med deres ulovligheder.

Jeg har for 2 år siden været i kløerne på dem, hvor de ved deres ulovlige salgsmetoder, fik mig franarret: 3.376 kr for 1½ mdrs, strømforbrug, og nu er de så begyndt igen med deres svindelnumre.
Jeg blev ringet op af en uforskammet sælger, en aften i  sidste uge, og trods det, at jeg sagde, at jeg ikke ville have mere med dem at gøre, da jeg får min strøm fra "Norlys,"Blev han ved, og sagde, hvor godt og billigt det ville blive, og at han ville sende nogle papirer til mig, som jeg skulle underskrive, men det har jeg bare ikke gjor,t,og jeg sagde, at han kunne ryge og rejse.
Stor var min forundring, da jeg opdagede, at de havde trukket 1056 kr. på min konto, og øjeblikkelig ringede jeg min bank op, og fik dem til at tilbageføre beløbet.

Jeg ringede så "Velkommen", op og fortalte dem, hvad jeg mener om deres ulovligheder. Så nu tror jeg nok, de skal lade mig være i fred, men jeg ville gerne, om det på een eller anden måde, kunne få dem stoppet. Jeg har prøvet, men det er ikke så let, hvis der er nogle, der kan være mig behjælpelig med det, ville jeg blive meget glad.

Erik Th. Nielsen.

Senest ændretTirsdag, 02 november 2021 21:28
Til toppen