Menu

Frivilligheds fest i Durup hallen

Frivilligheds fest i Durup hallen

Torsdag d.14. oktober,  blev dette års frivilligheds fest, som Skive Kommune afholder hvert år, som belønning for de, der gør et stykke frivilligt arbejde.

Denne gang i Durup hallen, og vi var ialt 630 tilmeldte gæster, heraf en del Furboere, hvoraf jeg var den ene.

Festen startede kl. 17.30, med at vi blev budt velkommen af borgmester  Peder Christian kirkegård, hvorefter "Møllegårdens orkester" tog fat på, at spille deres herlige musik, og det gjorde de hele aftenen, afbrudt af, at de fik noget at spise, og det fik vi også, og det var pragtfuld mad, vi fik serveret, som bestod af en forret med hønsesalat med bacon og champignon på sprød salatbund med flutes.

Hovedretten var grillet svinekam med tilbehø,r og som dessert fik vi en vidunderlig islagkage, og det var bare guf.

Efter spisningen holdt formanden for social- og sundheds udvalget:Niels Ole d. Nielsen en tale, hvori han takkede alle, der havde gjort et frivilligt stykke arbejde.

Vi indledte festen med at synge,:" Blæsten går frisk over Limfjordens vande", og lidt senere,"fuglene letter mod vinden", mens Møllegårdens orkester spillede til.

Herefter optrådte Johny Reimar med nogle af sine gamle numre, og det var pragtfuldt at høre på. Festen sluttede kl, 21.15 med at formanden for ældreområdet Preben Andersen, skulle have sluttet aftenen for os, men han havde været så uheldig at brække et ben, så det blev i stedet borgmesteren Peder Christian Kirkegård, der tog sig af det og takkede os allesammen for vores indsats. Det blev en rigtig god aften.

Til toppen