Menu

Fur skal på Messe igen i 2022 ?

Fur skal på Messe igen i 2022 ?

Vi skal brande Fur, for sammen er vi stærke  

Fur klyngen arbejder på at lave en stand på Ferie for Alle messen i feb. 2022

Det bliver en branding af Fur, en blanding af kunst - kultur- spisesteder – aktivitet – overnatning – natur og bosætning.

Ja alt det Fur kan, siger Jørgen Christiansen der er tovholder for Messe udvalget under Fur Klyngen

Vi skal holde fast i at tiltrække gæster til Fur, for hele øens skyld, mange gæster på Fur giver arbejdet til både øens håndværker og til turist erhvervet, ja det gør at vi kan have en så flot Brugs året rundt og det giver fyldte færger og god omtale af Fur, og på sigt er det også med til at flere bosætter sig på Fur, til glæde og gavn for både friskolen, virksomheder og foreningerne, ja for hele livet på Fur.

Der kommer over 60.000 gæster på messen og på Fur standen plejer vi at få kontakt med ca. 8000 gæster i løbet af de 3 dage messen vare.

Så det er hårdt arbejdet og vi skal være 12-14 stykker på vores stand hver dag.

Men det koster at være på messe, 95.000 kr. er budgettet for Fur klyngen.

Det er penge vi nu skal ud at finde, dels ved hjælp fra fonde, og fra de aktører der vil være en del af standen, og også fra foreninger og privatpersoner der kan give et frivillig bidrag.

Man skal være medlem i Fursund turistforening eller destination Limfjorden og drive turist eller turist relateret virksomhed på Fur for at kunne deltage på messen.

Det koster 3500 kr. plus hårdt arbejdet i 3 dage at være en del af standen (der er plads til max 10 deltager) Man kan også afleverer 1500 flyers og kommer med i de populære ”Fur pose” der deles ud under messen, det koster 500 kr. ( her er der plads til 25 )

Og så kan foreninger – virksomheder og privatpersoner give et frivilligt bidrag til at hjælpe med at brande Fur – til glæde og gavn for hele øen.

Skal du med eller ønsker du at vide mere så kontakt Jørgen på:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller pr. telefon 24257067

Fur – Sammen er vi stærke

Hilsen

Jørgen Christiansen

Tovholder for Fur klyngens Messeudvalg

 

Senest ændretOnsdag, 13 oktober 2021 12:22
Til toppen