Menu

Højskoledagen 2021

Højskoledagen 2021

Lørdag d. 25. september havde vi for 12. gang, vores årlige højskoledag i Fur forsamlingshus, med temaet: "Hvor er vi på vej hen",og det blev som sædvanlig en god dag. Vi var 84 deltagere.

Vi startede dagen kl. 9.00, med kaffe og rundstykker, sponsoreret af dagli brugsen,, hvorefter Birgit Ladefoged og Knud Peder Jensen, bød os velkommen.
Hvorefter vi indledte dagen med at synge: "Den signede dag", som Per Wallentin spillede til og det gjorde han, til alle de sange vi sang.

Da vi havde sunget nogle sange, tog forhenværende kultur- og kirkeminister Mette Bock  fat  og holdt et godt og spændende foredrag, som tog resten af formiddagen. Da det så blev middag  fik vi en fantasstisk  god frokost  som Campingpladsen havde leveret.

Da vi havde fortæret det tog Pelle Dragsted fra Enhedslisten fat og holdt et spændende foredrag  om "Nordisk Socialisme", som jeg syntes  det var spændende at høre på, men lidt svært at forstå.

Kl.15.00 fik vi kaffe og kringle  samt lagkage  og det var bare godt.

Det sidste punkt på programmet var, at forhenværende højskolelærer Niels Ole Frederiksen, fortalte om nogle af de nye sange, i den nye højskolesangbog, som vi bagefter sang. Det var et fantasstisk godt indslag, og meget spændende.

Kl. godt 17.00 takkede Birgit og Knud Peder os, for at komme og være med, til en festlig dag.

Til toppen