Menu

Museets genindvielse

Museets genindvielse

Fredag d. 13. august, var der stor fest på Fur museum, da det blev genindviet efter en større udvidelse og modernisering,, som havde stået på i lang tid.

Festen startede kl.14.00, i det store telt, der var blevet opsat til formålet, med at museets nye direktør, Per Lunde Lauridsen bød de fremmødte velkommen, og derefter gav ordet til borgmester Peder Christian Kirkegård, som holdt en stor flot tale om museet, og hvad det havde udviklet sig, til i de mange år.

Derefter gik vi om til den fremtidige hovedindgang, og så den røde snor blive klippet over, af museets formand Anette Torp. og P.C. Kirkegård.

Da det var gjort, gik vi tilbage til teltet, og hørte en tale igen, hvor P.C.kirkegård igen, samt Anette Torp, fortalte om det store arbejde, der var gået forud, for at museet nu er,  som det er ønsket.

Herefter blev vi bespist med pølser og fadøl samt vin, så der var vist ingen, der var sultne eller tørstige derefter.

Herefter tog P.C. Kirkegård fat igen, og bragte en stor hyldelst  til John Berthelsen, der samtidig kunne fejre sit 40 jubilæum i museets tjeneste, og bagefter holdt john selv en tale, hvor han meget humoristisk, fortalte om de mange spændende oplevelser, han havde haft i årenes løb.

Derefter fik vi kaffe, og en lille let anretning, samt vin, inden vi sluttede af, med at høre Furs spillemænd optræde, med nogle gode musikstykker, i den nye tilbyggede hal.

Jeg fik også den ære, at hilse på Magne Breiner Jensens søn,  Niel Krøll,  som jeg havde gået i skole med, men ikke set siden.

Det blev en god mindeværdig dag, som jeg vil have i erindring i lang tid, ligesom jeg også har

Til toppen