Menu

Grundlovsmøde på Fur

Grundlovsmøde på Fur

Alle er velkomne lørdag den 5. juni på Fur Museum, Nederby 28, 7884 Fur.

Der er fri adgang fra kl. 15.00.

Arrangementet finder sted i museumshaven. Der kan købes  kaffe og kage m.m.

 

Siden 2004 har man på Fur markeret Grundlovsdagen med et arrangement, der tiltrækker rigtig mange mennesker. Deltagerantallet svinger fra 60-70 og til over 100. Det gør Grundlovsdagen på Fur til en af Skiveegnens bedst besøgte.

Gennem årene  har talen været holdt af kendte politikere, organisationsfolk eller kulturpersonligheder. De senere år har taleren været en person, der har arbejdet med de danske landdistrikter. I år fortsætter vi dette emne, idet taleren bliver Steffen Damsgaard, der er formand for Landdistrikternes Fællesråd.

Kl. 15.15 byder John Brinch Bertelsen velkommen på vegne af arrangørerne Fur Museums Støtteforening, Fur Ø-forening og Museum Sallings afdeling på Fur.

Derefter er der en sang, kaffe og kage, samt fri snak.

Kl. 16.00 Holder Steffen Damsgaard grundlovstalen.

”Vi ser frem til en spændende tale”  siger John Brinch Bertelsen fra Fur Museum og fortsætter: ”Som formand for Landdistrikternes Fællesråd siden 2008 har Steffen tit udtalt sig i radio og tv. Han kender bedre end de fleste, hvad der rør sig i og omkring de danske landdistrikter. Steffen har også flere gange besøgt Fur, så vi ser frem til en nærværende tale fra en person, der i allerhøjeste grad er med til at forme de politiske beslutninger om vilkårene i landdistrikterne. Da ordet jo er frit på en Grundlovsdag, så er vi spændte på, hvilke emner Steffen vil vende – men kom selv og hør.”

 

Kontaktperson:  
Museumsinspektør John Brinch Bertelsen. Telefon: 99 15 69 33.  
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Senest ændretFredag, 04 juni 2021 09:45
Til toppen