Menu

Den gode historie !

Den gode historie !

2020 blev året hvor rigtig mange valgte at #flyttilfur.

Her bringer vi historien om Betina og Brian, som valgte at flytte til Fur for 10 år siden, de bor her stadigvæk og de er rigtig glade for det !

På besøg på FUR Camping hos Betina og Brian Bugge:

Selv om stedet er lukket ned for sæsonen, er der meget at lave for campingparret Betina og Brian, der i år er blevet ejere af Fur Camping,  som de har forpagtet og drevet siden 2010, hvor de flyttede til Fur.

Under besøget var Brian ved at skabe overblik over klargørings-opgaver til den kommende sæson, der starter til Påske hvert år, men han gav sig alligevel tid til en lille rundvisning på den lukkede plads, hvor han viste det flotte nye insekthotel ved dammen med ænderne, og hvor han, sammen med sin pladsmand, har været i gang med at etablere nye stier.

Betina og Brian er travle mennesker, på trods af det, har de overskud til at være særdeles aktive. Brian som formand for den lokale turistforening og landsformand for DK-CAMP. Betina sidder 2. periode i byrådet i Skive for partiet Venstre.

FUR Camping er et populært feriemål for mange campister, der kommer igen og igen.

Det har været et meget mærkeligt år med mange udfordringer, og det er beundringsværdigt, at man aldrig hører parret klage, de er altid i godt humør.

Godt Nytår, må 2021 bringe noget godt til alle !

Til toppen

Redaktionen på furnyt.dk kontaktes ved at skrive en email til redaktionen@furnyt.dk - Har du skrevet en tekst og taget et par billeder - så send det endelig til os - så lægger vi det på furnyt.dk

Tekniske spørgsmål om furnyt.dk er du velkommen til at sende til Webmasteren - Jesper Schrøder - jesper.schroder@outlook.com

Har du spørgsmål om medlemsskab og annoncering, så kontakt FurNyts styregruppe ved John Brinch Bertelsen - johnfur@fibermail.dk