Menu

Årets iværksætter på Fur er udpeget

Årets iværksætter på Fur er udpeget

Maria Øgaard Madsen var som hun selv udtrykte det både beæret og berørt, da hun den 22. december 2020 fik overrakt prisen som årets iværksætter på Fur.

Det er Fur Udviklingsråd, der har indført iværksætterprisen for at hædre personer eller virksomheder, der har gjort en særlig indsats for at skabe nye virksomheder på Fur eller for at udvikle en eksisterende. 

Fur Udviklingsråd har motiveret udpegningen med følgende ord:
”I 2019 flyttede Maria Øgaard Madsen til Fur og udnyttede muligheden for at søge støtte til etablering af sin egen virksomhed Limfjordens Sejlmageri. Hun tilførte ikke alene øen en ny virksomhed, men stillede sig også til rådighed for både lokale og landsdækkende medier. Maria er dermed blevet et forbillede for, hvordan unge kan flytte fra de store byer og etablere egen virksomhed ude på en af de små danske øer.”

Prisoverrækkelsen vil normalt finde sted på Fur Udviklingsråds generalforsamling i maj. I år blev det i december, da beslutningen om at indføre en iværksætterpris først blev taget for et par måneder siden. Maria er dermed den første til at modtage prisen.  

Tekst: John Brinch Bertelsen
Foto: Knud Peder Jensen

Senest ændretTorsdag, 24 december 2020 11:55
Til toppen