Menu

Online Workshop: "Fremtidens outdoor turisme" Torsdag den 3. december, kl. 9.00-12.00

Online Workshop:  "Fremtidens outdoor turisme" Torsdag den 3. december, kl. 9.00-12.00

Info og tekst fra modtaget email fra Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Du kan stadig nå at tilmelde dig vores online workshop, hvor vi kommer til at have fokus på fremtidens outdoor turist. Det er en workshop for dig, som allerede tilbyder et "outdoor" produkt og til dig som har planer om eller overvejer at begynde at udbyde et "outdoor" produkt.

De seneste år har der nemlig været en stigende efterspørgsel på produkter inden for outdoor turisme. Derfor vil denne workshop have fokus på, hvordan outdoor-markedet ser ud, hvad der rører sig og hvad fremtidens outdoor turister ønsker. Vi vil kigge på hvilke udfordringer der kan være når man skal få disse turister til at benytter sig af vores outdoor-tilbud, hvor potentialerne ligger og hvad konkurrenceparametrene er. Derudover kommer vi med konkrete eksempler på nogle, der har tilpasset deres tilbud og vi kommer med løsningsforslag i form af bl.a. samarbejde på tværs.

Til webinaret holder Marie Vestergaard Madzak fra Teknologisk Institut og Thomas Kjerstein fra Nordic Destination oplæg og workshop om mulighederne, udfordringerne og mulighederne for samarbejder inden for outdoorturismen.

Workshoppen er en del af projektet Back to Business - Back on Track.

Læs mere om workshoppen og tilmeld dig via linket her - KLIK


PROGRAM
09.00: Velkomst ved Destinationsdirektør Kristina Lehmann Schjøtt
09.05: Projektet Back to Business-Back on Track - hvordan kan det hjælpe din virksomhed?
09.15: OUTDOOR - oplæg og workshop v/ Marie Vestergaard Madzak, Teknologisk Institut og Thomas Kjerstein, Nordic Destination
11.45: Opsamling på dagen
12.00: Tak for i dag
______________________


Teknologisk Institut
Marie Vestergaard Madzak (ph.d.) kan omsætte teoretisk materiale til reel indsigt i produktudvikling og finder glæde i at se det anvendt i praksis. Marie arbejder med brugercentreret forretningsudvikling, primært inden for turisme og oplevelsesøkonomi. Derudover faciliterer hun innovationsprocesser og konceptudvikling baseret på forbruger- og markedstendenser.

Nordic Destination
Thomas Kjerstein er ejer af konsulentvirksomheden Nordic Destination, som arbejder med best practice indenfor turisme- og destinationsudvikling med fokus på værdikæder og erhvervsudvikling. De samler, professionaliserer og tilgængeliggør aktører og aktiviteter og øger den samlede leverancekapacitet af efterspurgte kvalitetsoplevelser for den moderne turist.


Workshoppen er en del af projektet 'Back to Business - Back on Track'. Ved spørgsmål, kontakt Kristina Lehmann Schjøtt på 2149 0730.

Senest ændretTorsdag, 26 november 2020 11:34
Til toppen

Redaktionen på furnyt.dk kontaktes ved at skrive en email til redaktionen@furnyt.dk - Har du skrevet en tekst og taget et par billeder - så send det endelig til os - så lægger vi det på furnyt.dk

Tekniske spørgsmål om furnyt.dk er du velkommen til at sende til Webmasteren - Jesper Schrøder - jesper.schroder@outlook.com

Har du spørgsmål om medlemsskab og annoncering, så kontakt FurNyts styregruppe ved John Brinch Bertelsen - johnfur@fibermail.dk