Menu

Fur Museum - Efterårsferie med "Nat på Museet", Fossiljagt og Stenmaling

Fur Museum - Efterårsferie med "Nat på Museet", Fossiljagt og Stenmaling

Efterårsferie med ”Nat på Museet”, Fossiljagt og Stenmaling 12. til 18. oktober 2020

”Nat på Museet” mandag den 12. og onsdag den 14. oktober kl. 19-22

Mal på sten workshop tirsdag den 13. oktober kl. 10-12

Fossiljagt onsdag den 14. oktober kl. 12.00-13.30

Fur Museum
Nederby 28, 7884 Fur

I forbindelse med efterårsferien vil der være pyntet op til Halloween på Fur Museum. Udstillingen er åben alle dage fra kl. 10-17.

Nat på Museet

Er der et bedre sted at opleve Halloween end på et museum fyldt med 55 millioner år gamle skeletter? Kom og oplev det mørklagte museum, hvor udstillingerne vil ligge hen i mørke. Mellem de udstillede genstande vil der være pyntet op til Halloween, så det kan godt blive lidt uhyggeligt! Medbring din egen lommelygte.


Nat på Museet kan opleves mandag og onsdag aften i efterårsferien kl. 19-22. Det er gratis for børn at deltage, og det koster 40,- kr. for voksne.



Mal på sten workshop

Vi skal hygge med stenmaling; så synes du, det lyder spændende, er du hjertelig velkommen – alle kan være med! Vi har de materialer, der skal bruges; medbring dog gerne egne rengjorte sten. På grund af afstandskravene er tilmelding nødvendig på SMS til tlf.nr. 40787263.

Underviser: Anette Dalsgaard.

 

Fossiljagt



Kom og deltag i en spændende fossiljagt med Fur Museums geologer onsdag i efterårsferien. Vi mødes på p-pladsen ved ”Bette Jenses Hyw” kl. 12 og geologerne tager dig med på en 1½ times fossiljagt, hvor du har mulighed for at få bedømt dine fund! Det er gratis for børn under 8 år at deltage; andre betaler 40,- kr.

 

Arrangementerne er en del af de forskellige events, der foregår på Fur i efterårsferien.
Det er gratis at komme med færgen til Fur i hele efterårsferien.

Efterårsferien er sidste chance for at besøge Fur Museum i indeværende sæson, da museet på grund af udbygning lukker efter efterårsferien, hvor medarbejderne går i gang med flytning af samlingerne og klargøring til byggeriet. Fur Museum forventes at genåbne i sommeren 2021 med nye flotte publikumsfaciliteter.

 

 

For yderligere oplysninger kontakt:

Museumsinspektør René Lyng Sylvestersen

T: 99156935

Museumsinspektør Bo Schultz

T: 31692545

Museumsinspektør John Brinch Bertelsen

T: 99156933

Til toppen