Menu

Strandgudstjeneste ved Bådelauget

Strandgudstjeneste ved Bådelauget

Søndag formiddag d.16-august havde vi vores årlige strandgudstjeneste, i det mest vidunderlige vejr, hvor vi havde 30 * varme. Det plejer tit og ofte at regne, så i år var det bare pragtfuldt, og de fleste af os kunne sidde under halvtaget, så ingen blev solskoldet.

For første gang havde vi vores nye præst Rikke Hvarregård Andersen med, og hun gav os en god tale.

Gudstjenesten begyndte med, at kirkesangeren Margit Juhl læste indgangsbønnen, og så sang vi den første salme: "Morgenstund har guld i mund", som vores dygtige organist Lucas spillede til.

Herefter læste Rikke dagens epistel, og efter at have sunget: "Det dufter lysegrønt af græs", holdt Rikke en fantastisk god tale.

Herefter sang vi.: "Du gav mig o Herre en lod af min jord", hvorefter Rikke læste velsignelsen og "Fadervor".

Sidste salme var: "I underværkers land jeg bor". Gudstjenesten sluttede med, at Margit læste Udgangsbønnen, og så som sidste punkt på programmet blev der serveret grilpølser med alt tilbehør, som Vagn Eigil havde grillet under GUDSTJENESTEN.

Der blev også serveret øl og sodavand, så det blev en rigtig skøn formiddag. Menighedsrådet skal have stor tak for deres arrangement, som også i høj grad skyldtes det vidunderlige vejr.

Til toppen