Menu

Fur Strand Hotel omdannes til ferielejligheder

  • Skrevet af 

Hvis det står til ejerne af Fur Strandhotel, David Tossel og Mette Pedersen, så omdannes hotellet til 7 ferielejligheder, mens restauranten bibeholdes

Hvis det står til ejerne af Fur Strandhotel, David Tossel og Mette Pedersen, så omdannes hotellet til 7 ferielejligheder, mens restauranten bibeholdes. 

De 100-årige bygninger,  der huser Fur Strand Hotel, har siden de var købmandsgård været igennem mange ombygninger. Til efteråret kommer endnu en, hvis det ellers går som folkene bag et skitseprojekt håber. Da er det nemlig planen er lave en totalombygning, så hele overetagen fjernes og en ny bygges på, så der i alt kan indrettes 7 ferielejligheder. Alle lejligheder har udsigt over Limfjordens blå vande, og det står ejerne frit for, om de selv vil bo i dem hele året, eller leje dem ud en del af tiden. De 7 lejligheder suppleres af en lille café-restaurent, hvor værtsparret samtidig er viceværter og udlejningskoordinator. Restauranten  skal som nu være åben for alle.

Tegningerne er udarbejdet af Mads Riis, der driver Tegnestuen 1:1, der ligger i Århus. Mads Riis har i en årrække haft sommerhus på Fur, og der er gjort meget ud af at tilpasse ombygningen, så den passer ind i omgivelserne. Inspirationen til lejlighederne er, som der står i udbudsmaterialet, hentet fra de bedste strand- og bade hoteller.
Bag byggeriet af de 7 ferielejligheder står et selskab, der ejes de nuværende ejere, Mette og David og HPH-Totalbyg.

Projektet er som sagt et skitseprojekt, som endnu mangler alle godkendelser. Kommunen har set planerne og de har ikke fået de røde lamper til at lyse på Rådhuset i Skive.

Den største af lejlighederne bliver på 117 m2 + 27 m2 altan og terrasse. Den mindste lejlighed på 63 m2  med 12 m2 altan og terrasse. Og priserne. Ja, de kommer til at ligger mellem 1,8 mill. og 2,8 mill.

Der er snart fire år siden, at Mette Pedersen og David Tossel købte Hotel Fuur-Bo. Og efter tre år i restaurationsbranchen må de erkende, at det ikke er nogen guldgrube. Dertil kommer, at David har fået en stor stilling som teknisk chef i Paris for det verdensomspændende firma Alcatel. Det betyder, at David i den sidste tid har pendlet mellem Fur og Paris. Men fra 1. oktober bliver der lavet om på dette, idet parret sammen med deres to børn bosætter sig fast i Paris for de næste tre år. Men efter planen vil Mette dog ofte komme til Fur, når først byggeriet går i gang. Hun vil nemlig som en af direktørerne i det nye selskab sidde med ved byggemøderne.

Hvis der viser sig interesse for sagen, vil byggeriet kunne gå i gang allerede til oktober. Sæsonen for restauranten vil derfor kunne køres til ende, ligesom der  vinteren igennem stadig vil kunne sælges mad ud af huset. Køkkenet er nemlig det sidste, der bliver berørt af ombygningen.

05.07.2008
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Til toppen