Notice: Use of undefined constant K2_BUILD_ID - assumed 'K2_BUILD_ID' in /var/www/furnyt.dk/public_html/administrator/components/com_k2/helpers/html.php on line 350
Ny skoleleder på Fursund Skole
Menu

Notice: Undefined property: stdClass::$imageGeneric in /var/www/furnyt.dk/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 663

Ny skoleleder på Fursund Skole

  • Skrevet af 

Onsdag aften kunne ansættelsesudvalget sætte navn på Fursund Skoles nye skoleinspektør. Valget faldt på Gert Slyngborg.

Onsdag aften kunne ansættelsesudvalget sætte navn på Fursund Skoles nye skoleinspektør. Valget faldt på Gert Slyngborg.

Der var ni ansøgere til stillingen som skoleinspektør, der blev ledigt, da Marianne Overgaard for et par måneder siden meddelte, at hun forlod skole til sommerferien.

Onsdag aften faldt valget faldt på Gert Slyngborg, der i dag er forstander på produktionsskolen Rolstruphus, der ligger på Mors. 

Gert Slyngborg er vokset op i Hadsten og kom til Skive i 1976 og fik fire år senere papirer på, at han var blevet uddannet som lærer. I 1980 blev han ansat på Roslev Skole, hvor det blev til 13 gode år som blandt andet musiklærer. I 1993 blev han ansat som idrætskonsulent inden for DGI. Idrætten er nemlig ud over musikken et andet vigtigt element i Gerts Slyngborgs liv.  I to år har han været tilknyttet  AMU centeret i Skive og i en periode sad han også i bestyrelsen for håndboldklubben HRH74, hvor han tillige var træner for et ungdomshold. Siden år 2000 har Gert Slyngborg boet i Skive og i samme periode været forstander på Rolstruphus.

Han glæder sig til at komme til en skole, der er forankret i lokalområdet og ser det som en spændende udfordring at være med til at følge børnene fra de begynder i børnehaven til de som unge mennesker forlader skolen.

Gert Slyngborg glæder sig også til at blive en del af lokalsamfundet, og har, som han siger, intet imod at snakke med forældrene til børnene i skolen, når han for eksempel møder dem i Brugsen.

På Fursund Skole glæder man sig over, at det er lykkedes at få en så velanskreven person, som Gert Slyngborg ansat, som man er sikker på, har en masse at tilføre skolen.

05.07.2008
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen