Menu

Påsken på Fur Ældrecenter

Påsken på Fur Ældrecenter

Som beboer på Fur ældrecenter vil jeg gerne fortælle lidt om, hvordan vi takler den situation med Corona virussen, som vi er inde i nu. Vi synes alle sammen, at det er trist, at vi er så isolerede, at vi ikke må modtage besøg af familie og venner, men er nødt til at affinde os med situationen, som den nu engang er.

Vi er så heldige at blive passet og plejet godt, og der har vi en pragtfuld kokkepige, som laver fantastisk godt mad til os, og det er lidt af en adspredelse at komme op i spisesalen, og få dejlig mad hver dag, og så ser vi jo da også hinanden, i stedet for at være lukket inde i sin lejlighed, hvor vi ikke må modtage besøg udefra.

For nogle kan tiden godt blive lang, men det gør den ikke for mig, da jeg holder meget af at læse og se t.v. samt høre musik.

Jeg har i formiddag hørt 3 Gudstjenester, og det er en stor hjælp til ikke at blive helt åndelig udsultet.

Jeg er glad for, når nu kirkerne er lukket ned, at der så bliver sendt Gudstjenester on line over mobiltelefonen, det har jeg stor glæde af.

Her i eftermiddag skærtorsdag havde vi besøg af Skivegarden der gav en liile koncert for os på den lille plæne med kun os beboere som tilhørerer. Det var nu et godt initiativ, men ellers venter vi som alle andre på, at der igen skal blive normale forhold i vort lille land.


Til toppen