Menu

TAKE AWAY fra FUR Bryghus

  • Skrevet af 
TAKE AWAY fra FUR Bryghus

Det bliver desværre en noget anden påske i år, end vi har været vant til. Det er normalt en af årets meget travle perioder, og der hvor vi for alvor starter sæsonen op. I år skal Påsken nydes hjemme.

Derfor tilbyder vi TAKE AWAY fra uge 14 og 15.

Afhentning foregår ved indgangen til Bryghuset. Vi følger naturligvis de gældende regler fra Sundhedsstyrelsen.

 

Uge 14:

Torsdag:

Stegt flæsk med persillesauce, hvide kartofler samt hjemmesyltede rødbeder kr. 110,-

Fredag-lørdag:

Rørt torskesalat-syltede perleløg-estragonmayo-jordskokkechips samt hj. bagt brød -  Glaceret svinekæber-knust kartoffel-dijoncreme samt dagens salat 2 retter kr. 200,-

Afhentes SENEST kl. 17.00

Lørdag:

Frokostplanke : afhentes imellem 11.00-13.00

Marineret sild med karrysalat

Lun fiskefrikadelle med hjemmelavet remoulade

Hjemmerøget knudeskinke med æggestand og sennepsdressing

Fjerkræ terrine med chutney og frissésalat

Ribbensteg med ølsyltede agurker

2 slags oste med dadel kompot

Brød og smør

Min. 2 personer - pris pr. person kr. 135,-



Uge 15( Påskeugen )

Torsdag til søndag:

Påske frokostanretning:

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat

Koldrøget laks med rygeostecreme og frissésalat

Pandestegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og grillet citron

Tortilla med hjemmerøget okseinderlår samt portermayo, syltede perleløg

Tartelet med lam i asparges og urter

Confiteret svinebryst med ølsyltede agurker

Røget knudeskinke med æggestand, syltede asparges samt sennepsdressing

2 slags oste med syltede nødder og druer

Hjemmebagt brød og smør

Min 2 personer - Pr. person kr. 175,-

Afhentes imellem 11.00-13.00

Aftenmenu:

Letrøget rimmet torsk med æbler og citron, syltede løg-stenbiderrogn-kold muslingesauce

****

Fjerkræterrine med pistacier og urter, frissésalat-ramsløgsmayo-jordskokkechips

****

Grillet lammeculotte med mild dijoncreme, knust kartoffel-grillet pastinak-spidskålstimbale med timian, ristede og øl syltede svampe

****

Kold øllebrød med Barleywine og porter, rabarberkompot-kandiseret mandler-hvid chokoladeganasche

2 retter kr. 200,-

3 retter kr. 250,-

4 retter kr. 300,-

Benyt muligheden for at købe øl eller vin med hjem til maden

Alle Fur ØL pr. stk. kr. 35,-

12 stk. kr. 350

Vin anbefaling:

Keystone, Chardonnay limited edition, Californien

Tacco, Primitivo, Apulien, Italien

Pris pr. Flaske kr. 100

Luksus vine til gode priser

2017 Ventoux Blanc, Jaboulet Rhône, Frankrig

2016 Ripasso Sup. Valpolicella, Cecilie Beretta

Pris pr. Flaske kr. 150,-

Bestil i god tid, for at være sikker på at få en lækker menu på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 97593060 i tidsrummet mandag til fredag fra 9.00-.15.00

Til toppen