Menu

Bestyrelsesseminar på Årø

Bestyrelsesseminar på Årø

Bestyrelsen for Sammenslutningen af Danske Småøer og bestyrelsen for LAG Småøerne havde d. 31 januar og 1.februar et fælles bestyrelses møde på Årø,  hvor Dorte og Anne-Marie fra Ø foreningen deltog.

Formålet var at skabe et bedre samarbejde, samt hvordan fremmer vi kendskabet til LAG Småøerne og Sammenslutningen af Danske Småøer(SaDS) blandt beboerne rundt på de små øer, snakken gik og i forbindelse med gruppearbejde " Hvordan gør vi Ø-familien større", kom der flere gode ideer frem.

Vi fik desuden Årø's historie fortalt af Bjarne Jeppesen. Foruden fællesmødet på Brummersgaard Restaurant og cafe, var vi en tur på Årø Vingård, begge steder har LAG Småøerne ydet støtte til. Desuden var bestyrelse for LAG Småøerne også omkring Årø Bryghus, som vi også har støttet, for at se det fine resultat og smage på den genforenings øl Årø Bryghus har brygget i forbindelse med fejringen af 100 året for Sønderjyllands genforening med Danmark.

Fra 1864 til 1920 var Årø og Sønderjylland under Tysk herredømme. Det har været en indholdsrig weekend og Årø er bestemt et besøg værd.

Til toppen