Menu

Nye tilflyttere på Fur inviteres til fest

Nye tilflyttere på Fur inviteres til fest

Alle, der er flyttet til Fur i 2018, 19 og 20 inviteres til fest i Fur Forsamlingshus lørdag den 18. januar 2020. Dørene åbnes kl. 18.00.

Furs Forenede Foreninger er ved at udsende invitationer til de mere end 100 personer, der har ydet en frivillig indsats i forbindelse med marchen Fur Rundt og træskibssejladsen Limfjorden Rundt. Traditionen tro inviterer FFF også nye øboer med til festen. Frivillighed og fællesskab er nogle af nøgleordene på Fur. Det er også fundamentet for Furs Forenede Foreninger. Derfor åbner vi dørene for furs nye tilflyttere. Er du flyttet til Fur de sidste par år? Har du lyst til at møde en masse aktive mennesker? Og har du lyst til at nyde god mad med øl, vin og vand ad libitum? Ja, så skal du tilmelde dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest søndag 12. januar. Hvis du er flyttet sammen med en, der har boet på Fur i flere år, så er I naturligvis begge velkomne.

Tak til Fur Tennisklub, der har påtaget sig al det praktiske arbejde i forbindelse med hjælperfesten. Tennisklubben har valgt menuen til Hjælperfesten 2020. Det bliver dansk buffet med forskellige slags kød, kartofler og salater. Senere på aftenen bliver der noget til kaffen.

Og tak til Fur Bryghus, der giver noget af Danmarks bedste øl til arrangementet.

Husk tilmelding på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 12. januar 2019.

På vegne af Furs Forenede Foreninger John Brinch Bertelsen og Birgit Ladefoged (formand og næstformand)

Furs Forenede Foreninger bestod i 2019 af Fur Bådelaug, FurKunst.dk, Fur Læseforening, Fur Museums Støtteforening, Fur Tennisklub og Fur Ø-forening.

Senest ændretTorsdag, 19 december 2019 10:26
Til toppen