Menu

Vinderen af fotokonkurrencen på Fur

Vinderen af fotokonkurrencen på Fur

Vinderen af fotokonkurrencen på Fur 

I forbindelse med Åben Ø i maj blev der udskrevet en fotokonkurrence. Konkurrencen blev forlænget til udgangen af oktober 2019 og nu er vinderen fundet. 

Det har ikke været en nem opgave at finde det bedste foto blandt mange gode billeder. Konkurrencen har været hård. Udvælgelsen er sket på den måde, at FurNyts redaktionsudvalg har gennemgået samtlige billeder og nomineret fire foto, der er gået videre til den instans, der udskrev konkurrencen. Det er Fur Udviklingsråd, hvor bestyrelsen har truffet det svære valg. 

Valget stod mellem et foto af aktive mennesker på en landskendt gravhøj, et motiv fra fiskerhuset i Nederby, et foto af en pose fisk på et skilt til Fur Bryghus og et motiv fra nordfur. Hvert billede repræsenterer et godt bud på livet på Fur. Valget faldt på det sidste. Billedet fra nordfur med græssende køer i et smukt landskab med fjord og Livø i baggrunden. Billedet er taget af Uffe Sørensen fra Selde. Uffe vil blive kontaktet af Cafe Herrens Mark, der har sponsoreret præmien. Til lykke til vinderen. 

Vi er blevet gjort opmærksomme på, at en overnatning som præmie har afholdt nogle fra at deltage i årets konkurrence. Det tager Fur Udviklingsråd til efterretning. Derfor bliver præmien til det kommende års fotokonkurrence et gavekort. Så håber vi, at endnu flere vil deltage. 

På vegne af Fur Udviklingsråd John Brinch Bertelsen 

 

Til toppen